AnaLog konzultánsok

Mielőtt konzultánst választanál, olvasd el figyelmesen ezt a néhány sort!

Ha még ismeretlen előtted ez a módszer, mert nem próbáltad, akkor először tájékozódj a honlapunkon, vagy ha van rá lehetőséged, kérdezd meg olyan ismerőseid véleményét, akiknek van már tapasztalatuk! A blogban rengeteg bejegyzést találsz, melyeken keresztül bepillantást nyerhetsz abba, hogy hogyan tudunk segíteni, és milyen eredményre számíts.

A legtöbben arra kíváncsiak, hogy mennyi idő alatt oldódik meg a problémájuk. Mindig azt válaszolom erre a kérdésre, hogy ezt nem tudom megmondani, azt viszont igen, hogy jelentős pozitív változást, előrelépést kell tapasztalnod már az első, de legfeljebb a második találkozót követően. Ha a változás netán mégsem következne be ennyi idő alatt, akkor inkább válassz másik módszert, és ne vesztegesd az idődet.

Az AnaLog Módszer a változás eszköze. AnaLog konzultáns csak olyan mértékben tud neked segíteni a változásban, amilyen mértékben ő maga is képes rá. Az, hogy valaki AnaLog konzultáns lesz, azt jelenti, hogy alapszinten elsajátította a változás képességét, és abban másoknak is a segítségére tud lenni. A konzultáció hatékonysága a megszerzett tapasztalatokkal párhuzamosan nő azért, mert közben a saját érzelmeit is feldolgozza, és ez által változik. Emiatt arra kérlek, hogy ha a közös munkátok során valami nem tetszik neked, vagy valamivel elégedetlen vagy, akkor jelezd a konzultánsnak, aki a segítségedre van, mert előfordulhat, hogy neki, magának is változnia kell valamiben. Ha az ilyen módon kialakuló konfliktust nem sikerül tökéletesen rendeznetek, akkor kérlek, hogy jelezz nekem is! Tudom, szokatlannak tűnhet, de tisztáznom kell, hogy a konzultánsnak szüksége van-e fejlődésre, vagy nem. Csak akkor tud hatékonyan segíteni neked, ha szükség esetén fejlődik, változik. Ez mindannyiunkra érvényes szabály. Rám is.

Loós Balázs
alapító

Konzultáns sorrend
Konzultáns szürő (titulus)
  • Összes
  • Alapító (1)
  • AnaLog konzultáns (27)
  • Mentor (10)
Rólunk mondták

Gyakori kérdések a konzultációval kapcsolatban

Ha ezzel a problémával találkoztál, akkor sajnos nem megfelelően informáltak a transzállapottal kapcsolatban. Az AnaLog konzultáció elején pontosan elmagyarázzuk, és megmutatjuk neked, hogy mi a transzállapot, és hogyan működik. Mire számíts, mit tegyél, mit fogsz tapasztalni, stb. Minden ezzel kapcsolatos kérdésedre pontosan, és részletesen válaszolunk. Ennek köszönhetően a konzultáció során a transzállapotot mindenki létre tudja hozni.

Igen, mindenre pontosan fogsz emlékezni, és a konzultáció végén megbeszéljük, hogy mi miért történt, milyen eredményre, változásra számíts, és, hogy érdemes-e később ismét találkoznunk.

A konzultáció sikere nem függ attól, hogy miben hiszel, és miben nem. Mi tudjuk, hogy működik, mert számtalanszor tapasztaltuk a saját és a klienseink életében. Tudjuk azt is, hogy hogyan működik az emberi elme, hogyan programoztad be magadnak a hibás mintákat, és, hogy hogyan lehet őket kijavítani. Ez alapján végezzük a munkánkat. Azt, hogy sikerült, a találkozót követően a tapasztalataid fogják bizonyítani.
Reinkarnációs képekkel egyrészt csak akkor dolgozunk, ha azt te is szeretnéd, másrészt pedig, ha indokolt. Az esetek nagyobb részében azonban felesleges.

Természetesen hozhatsz, mert nekünk ez ellen semmi kifogásunk nincs. Azt azonban érdemes tudnod, hogy a sikeres együttműködést akadályozhatja, ha esetleg nem szívesen beszélsz, vagy esetleg titkaid is vannak előtte. Ez különösen érvényes szülő-gyerek, és házastárs kapcsolatra vonatkozóan. Az ő esetükben nem javasoljuk a részvételt, mert biztosan megakadályozza a sikeres együttműködést.

Nagyon ritkán fordul elő, hogy a konzultáció nem éri el a célját. Ha mégis erre kerül a sor, akkor a találkozás díjmentes.

Nagyon ritkán fordul elő, hogy a konzultáció 90 percnél hosszabb időt venne igénybe. Ha mégis, akkor az azért van, mert a szokásosnál több időt fordítunk a beszélgetésre annak érdekében, hogy a sikert garantáljuk. A konzultáció díját ez nem befolyásolja. Minden találkozó akkor ér véget, amikor az aktuális célt elértük.

Válassz tapasztalt konzultánsaink közül!

AnaLog Módszer

Hatékony, egyszerű, gyors, érthető

Az AnaLog Módszer a gátlások, hibás viselkedésminták feldolgozására lett kidolgozva. Gyors változást tesz lehetővé. Hatását azonnal tesztelheted a mindennapokban. Nem kell hinned semmiben, csak megfigyelned, hogy hogyan változik az életed.

A módszer alapítója

Szeretettel köszöntelek az AnaLog világában!

Loós Balázs vagyok, az AnaLog Módszer megalkotója. A módszer kialakulásához vezető útra azért léptem, mert a saját problémáimra kerestem megoldást. Mérnökként azt a nézetet vallom, hogy ha valamit meg akarsz javítani, akkor meg kell ismerned, és értened a működését. Nincs ez másként az emberi élettel sem. Ha elégedetlen vagy vele, boldogtalan vagy benne és változtatni akarsz rajta, akkor azt bízhatod másra, és hihetsz a csodákban is, de én jobban szeretem a magam kezébe venni az irányítást.

Az AnaLog Módszer olyan technika, ami ezt teszi lehetővé. Az alkalmazásával megértheted, és megváltoztathatod a viselkedésedet, és ezzel az életedet. Lehet másképp, lehet úgy, hogy neked jó legyen.

Sok sikert a változáshoz!

Tudj meg többet Balázsról
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva