László Viktória

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Telefon:
+36203353159
Email:
viktoria.laszlo78@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Mindig is éreztem az embereket, sokszor szavak nélkül tudom, mi zajlik bennük. Korábban is megtaláltak és megbíztak bennem. Meghallgattam őket, figyeltem rájuk és pár kérdéssel el tudtam gondolkodtatni őket, hogy más szemszögből is megvizsgálják az adott helyzetet, amiben benne voltak.

Ezt a szupererőmet, az egyik munkahelyemen, a vezetőm is felismerte és ő indított el az úton, hogy elvégezzek egy szupervízió alapú Coach képzést, ami már egy sokkal tudatosabb szinten segített a hozzám ismerősként, barátként segítségért fordulók támogatásában, valamint saját magam megfigyelésében.

Az önismeret útját járva, jómagam is több módszerrel megismerkedtem. Voltam szakemberek előadásain, olvastam könyveket. Dolgoztam kineziológussal, részt vettem terápiákon, meditációkon, amik akkor, adott élethelyzetben, mind-mind támogatták a fejlődésemet.

2019 év végén eljutottam oda, hogy éreztem, kiégtem, nem lelkesít már semmi, üresség érzés volt bennem, szembesültem azzal, hogy már nem jó ott, ahol vagyok. Ekkor borítottam mindent, az anyagi biztonságot is feladva „ugrottam” és tudtam, kell egy szakember segítsége, akivel elkezdünk dolgozni, mert zavart, hogy állnak a dolgaim, hogy üres lettem.

Ekkor kerültem el, egy barátom által, egy Coach, konzulenshez, aki megkérdezte, hogy nyitott vagyok e arra, hogy egy AnaLog nevű módszerrel dolgozzunk együtt. Én ott, erre igent mondtam, ami most már tudom, hogy életem egyik legjobb döntése volt. Hisz érzékelhető változás indult meg onnantól kezdve az életemben.

Ez inspirált arra, hogy megtanuljam a módszert. Fantasztikus eszköznek látom, olyan kincs a kezünkben, amit szeretnék arra használni, hogy minél többen átélhessék azt a változást, azt az élményt, amit én is átélhettem és élek a mai napig az oldások által. Hogy mások is egyre közelebb és közelebb juthassanak a vágyott boldogsághoz, békéhez és egyensúlyhoz az életükben.

Ha megszólítottalak, és úgy érzed én tudlak támogatni, kísérni a legjobban a saját változásod során, keress bátran.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva