Balogh Lívia

  • AnaLog konzultáns
  • Mentor
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Telefon:
+36 30 506 4188
Email:
balogh.livia.mentor@gmail.com
Közösségi oldal:

Amit tudnod érdemes rólam:

Köszöntelek!

Balogh Lívia vagyok, AnaLog konzultáns, Integrál szemléletű önismereti mentor és csoportvezető.

Saját önismereti utam során eljutottam arra a pontra, ahol tudatosan láttam milyen gyerekkori minták határozzák meg a felnőtt életem, mik akadályoznak, de változtatni nem tudtam rajta. A módszerek melyeket addig ismertem képesek új mintát adni, énerőt építeni, megélni a nehéz érzéseket. De a tudattalan mintákat egyik sem tudta bennem teljes mértékben kioldani.
2018-ban végeztem az Integrál Akadémia pszichológia képzésén, majd számtalan testorientált módszerrel (bodywork), tudatalattival (hipnózis, szimbólumterápia), családi rendszerrel (családállítás) stb. dolgozó önismereti módszert kipróbáltam és sajátítottam el. Önismereti utam során elkezdtem AnaLog oldásra járni és azt tapasztaltam, hogy a mindennapjaimban kézzelfogható és tetten érhető a változás. Máshogy reagálok, máshogy érzek és kommunikálok, mint korábbi, hasonló helyzetekben. Oldódtak a szorongásaim, jobban tudom kezelni a helyzeteket, javult a pénzügyi helyzetem. Átalakult kapcsolatom a szüleimmel, ami korábban elképzelhetetlen volt számomra. Úgy éreztem meg kell tanulnom, és tovább kell adnom klienseimnek a változás lehetőségét.
Loós Balázstól elsajátítottam a módszert és lelkesen használom az AnaLog technikát üléseimen.

2017 óta kísérek egyéni és csoportos önismereti folyamatokat. Klienseimen is látom az AnaLog módszer hatékonyságát.  Remekül beépíthető egy hosszú távú személyiségfejlesztő folyamatba, vagy használható akár alkalmanként egy téma feldolgozására. Örömmel tölt el, amikor láthatom klienseim életminőségének változását és a meglepődést önmagukon, mikor eltűnik egy nehéz érzés, vagy máshogy képesek kommunikálni, mint korábban.

Az AnaLog oldás a munkám egyik alappillére. Kliensként hivatás-, munkahelyváltás, szorongás, önbizalomhiány, témában fordulhatnak hozzám.

Jelenleg, az AnaLog Módszer mentori csapatának is tagja vagyok és elszántan támogatom a technikát elsajátítani vágyó mentoráltakat.

Örömmel kísérlek téged is ebben a folyamatban! Ha úgy érzed én tudok neked segíteni, keress meg elérhetőségeim egyikén!

Balogh Lívia
AnaLog konzultáns

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva