2015.
01. 11.

Tudat

A szabadulás folyamatát az elme harmadik alkotója a tudat irányítja. Neked nincs hatalmad felette, kénytelen vagy elfogadni az ütemet és a módot, amit számodra biztosít.

Ha szabadulni akarsz, akkor az egyetlen lehetőséged, hogy megtanulsz figyelni a jelzéseire. A tudat egyszerű jelzéseket küld. Vagy azt, hogy jó, vagy pedig azt, hogy rossz. Ezt bármiről megmondja, amire a figyelmedet ráirányítod. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a figyelmedet mire irányítod.

Egészen pontosan a tudat azt az érzelmet minősíti, amit az analóg elméddel azonosítasz akkor, amikor a figyelmedet valamire ráirányítod. Ez a valami lehet a képzeleted és lehet a valóság is. A tudatod pontosan ugyanúgy minősít, akkor is, amikor elképzelsz valamit, és akkor is, amikor átélsz. A tudatnak teljesen mindegy, hogy a tényleges eseményeket minősíti, vagy a képzeleted játékát. Ha abban a pillanatban, amikor éppen valamit átélsz nem arra koncentrálsz, amit átélsz, hanem arra, amit elképzelsz, akkor utóbbit fogja minősíteni.

Ez a tudattalan döntés és cselekvés pillanata. Az ilyen pillanatoktól rossz az életed és ettől nem vagy szabad.

Ha fel akarod magadat szabadítani, akkor először az analóg elmédet kell megtanulnod megfelelően használni, mivel az információkat az közvetíti a tudatod felé. Az analóg elme hagyományos neve lélek.

A második lépés ez után azoknak a téves információknak a feldolgozása és felszámolása, melyek az analóg elmédben rögzítve vannak. Ehhez az elméd mindhárom alkotójának összehangolt működtetésére lesz szükséged.

A folyamat végső célja a személyiséged oldása az érzelmek és téves viselkedésminták feldolgozása által.

A könyv, az előadások és a tréningek célja jelenleg az ezzel kapcsolatos részletes információknak az átadása.

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal:
Ha szeretnél értesülni, ha új cikket teszünk közzé, akkor...
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva