AnaLog Elme I.

A megismerés alapjai reinkarnációs képek segítségével

Ez a könyv reinkarnációs terápia, és az AnaLog Módszer alkalmazásáról szól. Igaz, eléggé rendhagyó módon. A célja nem az, hogy bebizonyítsam vele, hogy van-e, vagy nincs reinkarnáció, hogyan működik, hányszor élünk, stb. Erre született könyv már bőven. A célja az, hogy átadjam, hogy mennyire egyszerű reinkarnációs történeteket alkotni, és azokkal problémákat megoldani.

”AnaLog elme I.” este o carte, care a fost realizată în mod special pentru sceptici, și conține alcătuirea imaginilor de reîncarnare, și utilizarea acestora în practică.

A problémáidat magadnak alkotod…

Az egyetlen lehetőséged a problémáid megoldására, ha felismered azt, hogy magad alkottad őket. Ha nem ebből indulsz ki akkor, amikor a megoldás útjára lépsz, akkor kénytelen vagy arra várni, hogy megoldja az, aki létrehozta őket. A véletlen, vagy a sors, egy másik ember, vagy amiben hiszel.

Ha viszont abból indulsz ki, hogy magadnak köszönheted őket, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy rájöjj, hogy mit tettél, vagy mondtál, aminek köszönhetően kialakultak, és arra is, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elmúljanak.

Az AnaLog Módszer segít megértened, hogy hogyan hoztad létre magadnak a problémáidat, és meg is oldhatod őket a segítségével. A megoldás folyamata, és hossza mindenkinél eltérő, és függ a problémád jellegétől is, de az alapját az képezi, hogy megismerd az elméd működését, és azokat az érzelmeket, melyek a gondolkodásmódodat, és a viselkedésedet meghatározzák. Az érzelmek oldása, a viselkedésed, és gondolkodásod megváltoztatása ez által válik lehetségessé.

Az AnaLog elme I. című könyvből ennek alapjaival ismerkedhetsz meg. A segítségével megismerheted, és megértheted az elméd működését, és megváltoztathatod azokat a hibás viselkedésmintákat, melyeknek a jelenlegi konfliktusaidat, problémáidat, és tüneteidet köszönheted.

Mit érhetsz el a könyv segítségével?

Mivel korábban magam sem tudtam reinkarnációs történeteket alkotni, ezért pontosan tudom, hogy mi áll ennek az útjában, ha esetleg azt gondolod, hogy te nem vagy képes rá. Az, hogy nem tudod, hogy mit, miért, és hogyan kell tenni annak érdekében, hogy sikerüljön. Vagy nem tudod, vagy rosszul tudod. Vannak emberek, akiknek spontán sikerül, és vannak, akiknek nem. Én is az utóbbi csoportba tartozom. Nekünk megfelelő információkra van szükségünk ahhoz, hogy képessé váljunk reinkarnációs történetek alkotására. Ez a könyv ezeket az információkat foglalja össze esettanulmányok segítségével, gyakorlati példákon keresztül.

A könyv szerzője

Loós Balázs vagyok, eredeti végzettségem szerint gépészmérnök. 2001 óta foglalkoztat az önismeret, 2004 óta tanácsadóként 2010 óta hipnózissal dolgoztam.

Sokféle keleti és nyugati eredetű önismereti és önfejlesztő technikával ismerkedtem meg, mielőtt kifejlesztettem az AnaLog Módszert. Az első pillanattól kezdve két cél vezérelt. Az egyik, hogy a problémáimat – ha kell, külső segítséggel – saját magam oldjam meg, és a másik, hogy közben megértsem azt is, hogy milyen hibák elkövetésével juttattam magam olyan helyzetbe, ami a számomra rossz volt.

Úgy gondolom, hogy ha nem értem meg, hogy hogyan hibáztam és nem tudom azt kijavítani, akkor bármikor elkövethetem újra ugyanazt a hibát.

Az AnaLog Módszer teljes egészében nélkülözi a szuggesztiókat és kizárólag a belső erőforrásaidra – az érzelmi elmédben tárolt emlékeidre -, és a tudatod jelzéseire épít. Ennek köszönhetően lehetővé teszi, hogy megértsd, hogy milyen hibákat, és miért követtél el, kijavítsd őket. Ezeket a hibákat a későbbiek során már nem követed el újra, tehát a változás végleges. A munkám során a hipnózis helyét fokozatosan vette át az AnaLog Módszer, és ma már csak ezzel dolgozom.

Rendeled meg a könyvet MOST!

5 990 Ft

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva
cross