Tóth Zoltán

  • AnaLog konzultáns
  • Mentor
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Telefon:
+36-70-429-2178
Email:
tothzoltan.life@gmail.com
Weboldal:
Közösségi oldal:

Amit tudnod érdemes rólam:

Műszaki és gazdasági érdeklődéssel, valamint karrierrel a hátam mögött engem lepett meg a legjobban, hogy 42 évesen a lelki, érzelmi segítségnyújtást választom hivatásul. Két éve került az életem olyan magánéleti, aztán kis késéssel egzisztenciális krízisbe, amelyből nem láttam más kiutat, csak a befelé vezetőt. Előbb a látszólag boldog házasságom csődölt be, aztán a munkámban jelentek meg a kiégés tünetei. Nem érdekeltek már a feladataim, projektjeim, untam a mindennapi teendőket miközben nem éreztem megbecsültnek sem magamat.

Ekkor határoztam el, hogy meg akarom érteni, hogy miért nem működnek jól az emberi kapcsolataim, mi gátolja a karrierem sikeres kibontakozását. A megértés, az önismeret után jött a változás és önfejlesztés igénye, aminek a göröngyös, olykor nehéz, kihívásokkal teli útját járom már két éve. Ez idő alatt rengeteg módszert megismertem és a saját bőröm is kipróbáltam, nagyon sok embernek köszönhetem, hogy végül rátaláltam arra, ami igazán segített, ami valódi változást hozott az életemben. És ami egyben az a módszer is lett, amivel a jövőben én szeretnék segíteni másoknak. Az pedig a Loós Balázs barátom által kifejlesztett és oktatott AnaLog Módszer.

Ezzel a módszerrel fel tudjuk térképezni, hogy milyen viselkedésminta vezetett a problémád kialakulásához, milyen negatív érzelmek irányítanak, azok hogyan alakultak ki, és mindezt úgy tudjuk megváltoztatni, hogy a várható változásról, és annak hatásairól is megfelelő információid lesznek már a konzultáció alatt. Így nemcsak megérted, átlátod, és megoldod a problémádat, de fel is készülhetsz a változásra, és így az nem fog meglepetésként érni.

Elsősorban a női-férfi kapcsolati működésekkel, az önbizalomhiánnyal vagy pénzügyi problémákkal kapcsolatban tudok segíteni Neked, hiszen ezekben van tapasztalatom, ezek azok a területek, amiket magamban is alaposan meg kellett dolgoznom. Készen állsz a változásra, a jobb életminőségre?

Az elérhetőségeimen várlak szeretettel.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva