Tóth Éva

  • AnaLog konzultáns
  • Mentor
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Dobó István utca 2/a
Telefon:
+36 70 947 6626
Email:
mteva.analog@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Tóth Éva vagyok. AnaLog Módszer konzultáns és mentor.

37 éves korom óta önismereti úton járok. A válásom indított el ezen az úton. Két kislány édesanyjaként kerestem azt a lehetőséget, ami segít megérteni önmagam, az életem, a kudarcaim és a sikereim. Kerestem a választ. Hogy történhetett ez így? Hiszen én nem ezt akartam?  Mi az, ami irányít?  Hogy lehetséges, hogy a szeretet, a szerelem, a jó szándék, a jót akarás ilyen eredményre vezetett?

Kerestem az utam. Először spirituális önismereti festészetet tanultam, energiákkal dolgoztam. Kineziológiai oldások, családállítás. Minden módon „akartam” a változást. Az AnaLog Módszerrel a cigarettáról való leszokás kapcsán találkoztam először. 2011.óta az életem szerves része, minden módon. Önmagam oldása, másokkal való munka és folyamatos tanulás. Mélyen érintett, átformálta a gondolkodásom, az élethez való hozzáállásom! Megszületett bennem az a felismerés, hogy ez az, amit kerestem, ez az út, amin járni szeretnék. Már nem csak az életemet szerettem volna jobbá tenni, hanem mások számára is elérhetővé tenni ezt a jól működő, a többihez képest gyors és érthető módszert, ami közben nem foszt meg a szabadságomtól, sőt éppenséggel visszaadja azt.

Amikor 2013-ban Loós Balázs tanítani kezdte, úgy éreztem, hogy itt a helyem! Így lettem Balázs egyik első tanítványa. Megtapasztaltam, hogy semmi se lehetetlen! A társfüggőség, bármilyen függőség megszüntetése, önmagunk újraépítése, a megsebzett belső gyermek felnevelése és felnőtt, önmagáért felelősséget vállaló ember újjászületése. Ez mind lehetséges!

A megfeleléskényszer erős kötésében megélt sok-sok év után, felszabadulva az érzelmek fogságából, lépésről-lépésre haladva az úton, ma már tudom, hogyan segítsek azoknak a társaimnak, akik elakadnak a saját útjukon. A saját megtapasztalásaim, az úton megélt felszabadulásaim, változásaim gyakorlati alapját, belső bizonyosságát adják ennek.

Ha szeretnéd, minden tapasztalatommal, tudásommal végigkísérlek Téged is ezen az utazáson!

Szeretettel várlak!

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva