Tamás Éva

  • AnaLog konzultáns
  • Mentor
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
2000 Szentendre Körte u.15.
Telefon:
+36-30-692-8890
Email:
tamas.eva.analog@gmail.com
Közösségi oldal:

Amit tudnod érdemes rólam:

Tamás Éva vagyok. AnaLog Módszer konzultáns és mentor.

Az ELTE matematikus szakán végeztem, később elvégeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát és regisztrált mérlegképes könyvelő lettem. Férjemmel közösen felépítettünk egy céget, ami ma saját területén Európa egyik vezető vállalkozása. A közös munka számtalan konfliktussal járt együtt és megnehezítette a helyzetet az, hogy amikor este hazatértünk, otthon sem tudtuk a munkahelyi problémákat elengedni.

Ekkor még nem gondoltam, hogy változtatnom kellene.

Egy ártatlannak tűnő, elhúzódó nátha mozdított ki az életemből. A vizsgálatok kimutatták, hogy parlagfű allergiám van és az orvos tájékoztatott arról, hogy életem végéig gyógyszert kell szedjek. Már a diagnózis is nehezen volt elfogadható számomra, de később kiderült, hogy a gyógyszerek, amit felírtak nekem, hatástalanok, a problémám nem szűnt meg. Nem tudtam elfogadni, hogy egy egyszerű parlagfű ledöntsön a lábamról és nem hittem el, hogyha megbetegedtem, ne tudnék valamilyen módon meggyógyulni. Ekkor váltam keresővé. Kerestem az alternatív gyógyítási módszereket, technikákat. Mindegyik módszer valamennyit javított a helyzetemen és tágította a világnézetemet, de valójában a problémám nem oldódott meg.

Spirituális utamon az AnaLog módszer mellett megtanultam az agykontrollt, SVT-t és Pránanadi gyógyító módszerét is. Elfogadtam a gondolatot, hogy test, lélek, szellem egységet képez  és egymásra hatással vannak.  Bármelyik területen lehet elakadás, ami biztos, hogy tartós rossz érzéssel jár.  Rájöttem, hogy nem elég a testi tüneteket kezelni, hanem a bántó érzelmek feldolgozása is szükséges.

2011-ben találkoztam az AnaLog Módszerrel. Nagyon hamar kiderült, hogy ez a módszer gyökeres változást hozott az életembe. Felismertem, hogy az addigi életem másoknak való megfelelésben telt. Nem értettem mi a baj, de belülről feszített a rossz érzés, emiatt frusztrálttá, stresszessé váltam. Ráébredtem, hogy egyedül rajtam múlik, hogy változtatok-e ezen. Ahogy szép sorban a feldolgoztam a negatív érzelmeimet, úgy változott meg az életem. Először a vállalkozásunkban felmerülő problémákat oldottuk meg férjemmel közösen, lépésről lépésre. Közben a párkapcsolati konfliktusaink is mérséklődtek. Mára kapcsolataim szeretetteljessé  váltak, konfliktusaim jórészt megszűntek  és ezzel egyidőben a fizikai tüneteim szép sorban eltűntek.

Amikor lehetőségem nyílt arra, hogy megtanuljam az AnaLog Módszert, azonnal csatlakoztam és Balázs egyik első tanítványa lettem. 2015 óta vezetek AnaLog Módszeres oldásokat. Saját személyes fejlődésem, szakmai gyakorlatom, tapasztalásaim segítenek abban, hogy végig kísérjelek a változás útján, ami képessé tesz arra, hogy lépésről lépésre megoldd a konfliktusaidat és jobb életet építsél fel magadnak!

Az alábbi területeken tudok számodra segítséget nyújtani:

  • vállalkozás, hivatás, karrier, pénz
  • mindennapi stressz
  • alvási problémák
  • párkapcsolati problémák
  • gyermeknevelés
  • étkezési zavarok
  • gyászfeldolgozás, elengedés

Szeretettel várlak személyesen vagy online konzultáción egyaránt!

 

 

 

 

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva