Sebők Zsolt

  • AnaLog konzultáns
  • Mentor
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
jelenleg online konzultációkat tartok
Telefon:
+36 70 30 10 170
Email:
email@sebokzsolt.hu
Weboldal:
Ha szeretnél konzultációra jelentkezni, kattints ide!

Amit tudnod érdemes rólam:

Pénzzel kapcsolatos gondok.
Párkapcsolat konfliktusok, életközépi változás, (kb. 39-45 év között)
Meddőség vagy Potencia zavar?
Mi állhat a gyermekvállalás útjában?
Féltékenység, ha már nem bírod tovább!
Leszokás a dohányzásról, vagy egyéb függőségről.

Amennyiben ezeken a területeken ismétlődő nehézségeid akadnak, létezik megoldás egyéni / online találkozók keretében.

Szeretettel köszöntelek! Sebők Zsolt vagyok.

AnaLog Konzultáns, Mentor, a Profitdzsungel című könyv szerzője.

Műszaki végzettségem ellenére a viselkedést formáló szakmák érdekeltek. 1992-ben  Dale Carnegie & Associates, Inc®-nél dolgoztam trénerként, majd idővel saját irodában folytattam. Szépen nőttek a bevételek, ami önbizalmat, biztonságot, lakást és házasságot is hozott magával. 4 évi együttélés után a válás szinte mindent magával vitt, amit a korábbi évek hoztak.

A magány fájdalomból kiutat keresve az önismereti csoportok és a meditáció felé fordultam. Sok mindent kipróbáltam, kevés irányzat hozott megnyugvást, még kevesebb valódi változást.

2005-ben a két kollégámmal együtt saját céget alapítottunk, tréningek és egyéb képzések szervezésére. 5-6 évig szépen haladtak dolgaink, a cégünk és a hírünk is növekedett. Majd egyik társunk távozása a hanyatlas kapujának bizonyult. Néhány év gyarapodás után megint kezdett szétesni minden.

Mivel ekkor már apa is voltam nem csak férj, egy fokkal bonyolultabb lett a helyzet. Láttam az ismétlődést, de nem tudtam mi lehet a megoldás. A cég bevételei folyamatosan csökkentek, hiába tettünk bármit a tendencia nem fordult meg. A házunk svájci frankos hitele (nem volt nagy összeg) emelkedni kezdett, e két folyamat együttes feszültsége az egekbe szökött. Bújtam volna én a “föld alá is”, de csak nem lett jobb.

Egy héten belül, két ismerősöm is ajánlotta, hogy ismerjem meg az AnaLog Módszert (Ez az elnevezés akkoriban kezdett kialakulni.) Már az első találkozó után feltűnt a békesség, ami nem múlt el másnapra, sőt később sem. A harmadik találkozó után úgy határoztam, hogy eladom a részemet a cégben és új irányba fordulok.

Mivel még nem volt készen a módszer saját képzési rendszere, hipnózist tanultam, hogy értsem az alapokat. Majd szépen lassan, ahogy az oktatás fejlődött és az én tapasztalataim is gyarapodtak kezdtem a saját utamat járni. Eleinte dohányosoknak segítettem letenni a cigit. Majd ahogyan haladtam a saját életem konfliktusainak oldásával, kezdett rendbe jönni a párkapcsolatom, megszületett a második gyerekünk, építettünk egy vidéki házat nagy telekre és jött vele minden, amit megálmodtunk. Sőt olyan is lett, amit meg sem álmodtunk, pl: aktív, segítőkész közösségek vesznek körül. Az életem lelassult, békésebb lett és fókuszált. Azzal foglalkozom, amit szeretek, úgy osztom be az időmet ahogyan nekem jó. 🙂

Ma is akadnak nehézségeim - ezek “mérete” össze sem hasonlítható a kezdeti problémákkal. Számomra az AnaLog Módszer, az eszköz, amitől lábam alá fordul életem ösvénye.

Ahol már találkozhattál velem:

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva