Rákóczi Julianna

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Telefon:
+36/70 258 0077 | +39/392 513 9119
Email:
rakoczi.julianna.anolog@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Köszönöm, hogy ellátogattál erre az oldalra.

Rákóczi Juliannának hívnak és már több mint 30 éve foglalkozom önmagam és a világ megismerésével, ezen belül is a test-lélek-szellem egymásra épülő egységével és az egymásra való kihatásával.

A ki vagyok én? Mi az, amiért itt vagyok? És miért történnek velem olyan dolgok, amelyek néha fájdalmas helyzeteket tudnak teremteni? kérdések végigkísérték az életemet. De ki az, aki soha nem próbálta megérteni a világ működését és benne a saját életének a működését?
Hiszen az önismeret minden egyes pillanat. És minden pillanatban történik valami, ami az én hatásomra történik. Mert hatással vagyok - tehát hatás vagyok.
És ahhoz kell az önismeret, hogy én válasszam meg a hatásomat és a következményeit is.
Hiszen életünk, boldogságunk, anyagi biztonságunk, sikereink azon múlnak, mennyire ismerjük magunkat és viselkedési mintáinkat.
Hiszem és tudom, hogy a boldogság, a béke, a harmonikus, kiegyensúlyozott élet csakis akkor érhető el bárki számára ha egyre tisztábban látja a saját belső folyamatait, feltudja ismerni a számára igaz dolgokat, ezáltal olyan életet teremt önmagának amilyenre mindig is vágyott.
Felfedező vagyok, aki saját útkeresése közben kincsre lelt. Saját tapasztalataim közben ráleltem az utamra és azóta is minden nap önmagam és a világ egyre mélyebb megismerésére és megértésére törekszem.
Ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg te is megoldást keresel egy helyzetre az életedben, legyen az párkapcsolat, pénzügyek, karrier vagy bármi más …..

Én is így ismerkedtem meg az AnaLog Módszerrel. Egy számomra nehéz helyzetben voltam és éreztem, hogy az engem gátló blokk és ugyanakkor a megoldás is bennem van, csak nincs elég rálátásom. Nálam a megoldás kulcsa csak nem tudom pontosan, hogy hol van a gátló érzelem, ami érhető, hiszen magamra rálátni elég nehéz.
A hétköznapi életben is használunk tükröt különben nem látnánk meg magunkat.
Pont ilyen a lelki tükör, ez a rendszer, megmutatja min érdemes változtatni.
Az AnaLog Módszerrel könnyedén fel tudjuk térképezni, hogy mi az a tudatalatti, transzgenerációs (családból jövő) hitrendszer, blokk, érzelmi minta ami jelenleg akadályoz és ezeket a félelem alapú érzelmeket alakítjuk át.
Hosszú évek tapasztalatát összegezve én örömmel állok melléd, amennyiben kész vagy változtatni az életeden, megérteni a saját magad szerepét a kialakult élethelyzetben, ami leginkább zavar és akadályoz az utadon való haladásban.
Az AnaLog feldolgozási folyamat során a gondolkodási módod változik meg, melynek következménye a viselkedésed, azon belül is elsősorban a kommunikációd megváltozása lesz. A feldolgozási folyamat során a bekövetkező változás pontosan megfigyelhető, és összevethető az életedben történő eseményekkel. Az események a változásokat mindig tükrözik.
Az AnaLog feldolgozási folyamat működtetéséhez ezért semmiben nem kell hinned, elegendő megfigyelned annak hatását a mindennapokban.
Az AnaLog Módszer tehát egy eszköz problémák, konfliktusok megoldásához.

Akár magyar vagy az olasz nyelvet is használhatjuk, ha ez neked hozzájárulás.

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, kérem keress meg az elérhetőségeim bármelyikén! Szeretettel várom jelentkezésed!

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva