Dr. Németh Renáta

  • AnaLog konzultáns
  • Mentor
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
online dolgozom
Telefon:
+36-20-448-7958
Email:
nemethrenka@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

A Forrás/EGY-Tudat/Univerzum reagált a kérésemre. Szerettem volna az elme/Lélek működéséről rendszerezett formában tanulni. Pár nappal ennek a szándékomnak a kinyilvánítása után bukkant fel előttem az ősszel induló AnaLog tanfolyam hirdetése, amiben az állt, hogy az elme működéséről tanulhatok. Akkor még nem sejtettem, hogy ennek a módszernek a megismerése az egész – amúgy sem rossz – életemben gyökeres változást hoz.

Pedig addig sem tétlenkedtem. Az elmúlt 25 évben nemcsak rendszeresen jártam ilyen-olyan terápiákra, hanem számos módszert meg is tanultam, sőt a Spirituális Választerápiát 8 éve tanítom is. Az AnaLog Módszer alapját képező ismeretanyag azonban minden, addig megszerzett tudásomat átstrukturálta, és új dimenzióba helyezte. Az AnaLoggal tartom teljesnek az eszköztáramat.

Tanácsadói munkámban az a célom, hogy a saját flowjából kibillent embert - vagy akár céget, illetve más szervezetet – visszahelyezzem az Áramlatba. Ehhez szükség van egy pontos diagnózisra, majd a helyzet megértésére és feloldására, valamint – a harmonikus megoldás fizikai síkú manifesztációja érdekében – gyakorlati tanácsokra is. Ebben a munkában kap kiemelten fontos szerepet az AnaLog Módszer.

Mivel csaknem minden, a fizikai szinten, azaz a testünkben, a lakó- és munkahelyi környezetünkben, vagy akár a használati tárgyaink kapcsán megtapasztalt nehézségnek diszharmonikus érzelmek és gondolatok állnak a hátterében, az AnaLog Módszer minden ügyben segít.

Életátalakító hatása azonban – saját tapasztalatom és a klienseim visszajelzései alapján – hosszabb távon érzékelhető. Ilyenkor kb. 2 heti ritmusban oldjuk a felgyülemlett diszharmonikus érzelmeket. Az eredmények magukért beszélnek, a kliensek egymásnak ajánlják a tanácsadást.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva