Molnár Alexandra

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
bárhol - online / telefonon
Email:
szan@egyrejobb.hu
Weboldal:
Közösségi oldal:
Ha szeretnél konzultációra jelentkezni, kattints ide!

Amit tudnod érdemes rólam:

vállalkozás, hivatás, karrier, pénz,
útkeresés, pályaválasztás
tanulás, fejlődés
változás, váltás
elindulás, lendület, első lépések
lezárás, kilépés

Ezeken a területeken akadtál el? Akkor jó helyen jársz, ezekben otthon vagyok, keress bátran! 🙂

Üdv, Szandra vagyok!
AnaLog konzultáns és az Útkeresőből vállalkozó c. könyv szerzője.

Az elmúlt pár évben sok minden voltam / vagyok: képzőművész, mérnök, online marketing automatizáló, honlapkészítő, vállalkozási tanácsadó, karriertanácsadó, mentor, coach, könyvíró és most már AnaLog konzultáns is. Ennek minimum a fele az AnaLog miatt jött létre.

AnaLog előtt

Amióta eszemet tudom, mániákus tanuló, profi tervező voltam… és katasztrofális megvalósító, a halogatás nagymestere. Agyonképeztem magam (művészeti, mérnöki, vállalkozási, pszichológiai témák és minden egyéb), mindenre volt tervem 20 lépésre és X évre előre, de amikor cselekedni kellett volna, mindig megállt a tudomány. 🙂 Így nem igazán jutottam a nulláról egyre sem, nemhogy onnan a kettőre.

Azóta rengeteg útkeresőnek, vállalkozónak kísértem végig a fejlődését, és rajtuk is láttam ugyanezt a megakadást. Hiába a legjobb mentor, tanácsadó, képzés, lépésről lépésre útmutató, profi mentorprogram, ha a megvalósításban valami meggátol.  

Felmondani, fizetésemelést kérni, határokat húzni, megtenni az első lépést, blogot írni, videózni, elkérni  a munkáért a megfelelő árat, nekiállni, abbahagyni, nemet mondani a főnöknek / ügyfeleknek / barátoknak / családnak vagy épp reggel felkelni időben… millió stoptábla az utunkban. Hiába a kész térkép a kezedben, mégsem mersz lépni, mindent szétagyalsz, elfelejtesz, túltökéletesítesz, vagy el sem kezded, mert “mi van, ha…”. A végén arra jutsz, hogy ez nem is neked való… és marad minden a régiben.

Pedig “csak” azon a pár akadályon kellett volna valahogy átpöccinteni magad… de hiába a trükkök és az akaraterő, ha tele vagy belső stoptáblákkal. 

Ezeket a stoptáblákat tudjuk eltüntetni az AnaLoggal. Egyszer csak azt veszed észre, hogy az egyik dologtól nem félsz, a másik dolog sokkal könnyebb… a harmadikat pedig észre sem veszed, csak szép csendben eltűnik.

Lehet, hogy hihetetlennek hangzik, amíg meg nem tapasztalod. Én is az esélytelenek nyugalmával mentem 2017-ben az első AnaLog oldásra. És millió kísérlet után végre valami működött… rá pár hónapra már el is indítottam a 8-10 éve halogatott új vállalkozásomat.

 

AnaLog után

Annyira bejött a dolog, hogy egyértelmű volt: ezzel akarok foglalkozni… el is végeztem az alapozó tanfolyamot, és közben voltam még pár oldáson. Hirtelen az évekig tologatott, akadozó dolgaim elkezdtek működni, haladni, megtörténni, pár év alatt többet haladtam, mint előtte egész életemben. A vállalkozásunk beindult, tele voltunk munkával, végre másik városba költöztünk, saját kezűleg felújítottunk egy házat, beüzemeltünk egy kertet. Elmúlt a fogorvosparám is, így végre letudtam az elmúlt években húzott-halasztott kezeléseket. 😀 

10 év rákészülés után végre megírtam az Útkeresőből vállalkozó c. könyvemet. A könyv körbejárja a leggyakoribb félelmeket, amik az igazi hivatásod útjában állnak, és kipiszkálja belőled, hogy merre érdemes indulnod.

Azóta vállalkozóknak és vállalkozó szellemű útkeresőknek segítek átlépni a saját akadályaikon, hogy végre merjenek azzal foglalkozni, amit szeretnek. 

Kialakult egy saját módszerem, ami a félelmek nagy részét eltüntette, de előbb-utóbb beleütköztünk egy stoptáblába. Az igazi ugrást az AnaLog hozta, így már ezeken az esélytelennek tűnő helyzeteken is át tudunk lendülni. 

Alapjaiban változtatja meg a mindennapjainkat és a haladásunkat, ahogy ezek a parák sorra tűnnek el. A dolgok valahogy sokkal könnyebben haladnak, alakulnak.

A haladó tanfolyam óta én is aktívan foglalkozom AnaLog oldásokkal, és mintha végre összeértek volna a szálak. A szerteágazó alapok segítenek az AnaLogban, az AnaLog pedig abban, hogy ebből egy kerek egész működő dolog legyen. Persze folyamatosan vannak új feladatok, de a dolgok végre haladnak, a tervekből lépések lesznek, és egyre kevesebb a fennakadás. Ha mégis van, azt pedig sokkal nyugodtabban kezelem, pedig régen én voltam a 0-24 idegbaj mintapéldánya. 😀

Ha Te is szeretnéd ezt megtapasztalni,
és végre a saját utadat járni, akkor keress bátran! 🙂

Ahol már találkozhattál velem:

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva