Magyar Évi

  • AnaLog konzultáns
  • Mentor
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
5100 Jászberény, Holló A. u. 4.6.
Telefon:
+36 30/567 07 11
Email:
evima@evima.hu
Weboldal:
Közösségi oldal:

Amit tudnod érdemes rólam:

Gyermekkorom óta hajt a vágy, hogy kifürkésszem, megértsem önmagam és a világ működését, hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni a velem született képességeimből és támogassam ebben a társaimat is.

Már a 15 éves jogi pályafutásom során is sokat tudtam segíteni másokon, de éreztem, hogy az mégsem az az út, amire valójában születtem.

Számtalan helyen kerestem a bennem lévő kérdéseimre a válaszokat, fejlesztettem a tudatomat és ezen idő alatt sokat tanultam, mert éreztem, hogy az életünk sokkal több, mint amit fizikai érzékszerveinkkel fel tudunk fogni, meg tudunk tapasztalni.

Életemben az első nagy áttörést a parapszichológiai tanulmányokkal történő találkozásom hozta, s miután parapszichológus, lélekterapeuta végzettséget szereztem, felhagytam a jogi pályával és a spirituális segítői utat választottam. Folyamatos önfejlesztés, számos kutatás és tanulás keretében kitekintettem több alternatív területre is úgy, mint a számmisztika, érzékelésterápia, szimbolika, energetikai gyógyászat, pszi sebészet és még sorolhatnám. Jelenleg Jászberényben, az EVIMA Spirituális Kapcsolódások Központ vezetőjeként több spirituális, önismereti és nőiesség fejlesztési csoportot is koordinálok, továbbá egyéni konzultációkon is támogatom a fejlődni vágyókat, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni önmagukból.

A másik hatalmas mérföldkő az életemben az AnaLog Módszer elsajátítása volt, melynek alkalmazása során a kliensek számára is megértések, felismerések és kézzelfogható megoldások születtek. Ennek a technikának az alkalmazása során ugyanis a tudattalannal történő tevékenységet gyorsan és célravezetően lehet manifesztálni a fizikai síkon, így gyors és hatékony eredményeket tudunk elérni a mindennapi életminőségünkben, az életvezetésünkben.

Az általam alkalmazott technikák egyéni továbbfejlesztésén, illetve azoknak a személyre szabásán folyamatosan dolgozom, miközben szüntelenül fejlesztem önmagamat is.

Véleményem szerint akkor tudunk igazán hatékonyan segíteni, ha egy-egy területre helyezzük a fókuszt és azoknak a specialistájává igyekszünk válni. Ennek tükrében elsőorban önismerettel és kapcsolatrendezéssel foglalkozom; ez utóbbi keretében generációs minták oldásával (kapcsolatrendezés a gyerekkel, szülőkkel, nagyszülőkkel), továbbá a párkapcsolati -, valamint nőiességet, férfiasságot és intimitást érintő problémákkal. Természetesen örömmel látlak akkor is, ha más területen van elakadásod és úgy érzed, hogy segítségedre lehetek.

Várlak szeretettel Jászberényben személyesen vagy online konzultációkon is.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva