Cseh Mónika

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Telefon:
+36309507603
Email:
analogoldasnika@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Már gyerekkoromban éreztem, hogy segítőként szeretnék majd helytállni az életben, ám míg idáig eljutottam 30 évig tapasztalatokat gyűjtöttem, utazgattam, felfedeztem a világot. Végül 2014-ben az Egyesült Királyságban telepedtem le, azóta is itt élek.

Az átlaghoz képest későn lettem anya. Ekkor fordult meg velem a világ. Nem csak bennem változott meg valami, hanem körülöttem is. Az egyedüli szülői helytállás nehézségei kiemelkedőek voltak számomra, nem csak az anyagi gondok miatt. Ezen a ponton határoztam el, hogy befejezem tanulmányaimat majd gyógypedagógus végzettséget is szereztem és sérült gyerekekkel kezdtem el dolgozni.

Ahogy szembesültem problémáimmal először jött a megértés, hogy az önismeret hozhat előre lépést számomra, majd jött a változás és az önfejlesztés igénye. Kerestem az utam, könyveket olvastam, kipróbáltam a regressziós hipnózist, meditációt, családállítást. Megismerkedtem az asztrológiával, különböző kártyákkal és a rajzelemzéssel is. Vágytam a változásra. A lélek dolga a tapasztalás, a fejlődéshez viszont tanulás is kell, ezért először megtanultam az Agykontrollt, majd az SVT-t, amit azóta is használok. De valami még hiányzott.

Ekkor találkoztam az AnaLog Módszerrel, mely meghozta számomra a megértését, a felismerést és érzékelhető megoldások születtek. Mondhatom, gyökeres változás következett be az életemben, ahogy elkezdtem feldolgozni a negatív érzelmeimet. Az eredmény valódi, érzékelhető és tartós. Ekkor döntöttem úgy, hogy ezt a módszert is megtanulom, hogy hatékonyan tudjak másoknak segíteni lépésről lépésre megoldani a problémáit, feloldani konfliktusait, hogy egy jobb életet építsenek ki maguknak.

Ha készen állsz a változásra hozd meg a döntést, hogy lépni is fogsz. Célod elérésében én ezzel a hatékony módszerrel tudlak segíteni az utadon való haladásban.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva