Berkes Szofi Judit

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
Lélekszíntér Központ, 1138 Budapest, Balzac u. 39., félemelet 2., 5. kapucsengő
Telefon:
+36 30 459 7856
Email:
judithberkes@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Hatalmas kíváncsisággal és életvággyal születtem. Mióta az eszemet tudom, szeretek az emberekkel beszélgetni, meghallgatni a problémáikat. Ösztönös tehetségem van arra, hogy rátaláljak a felszín mögötti lényegre, a személyiség mögött a lélekre. Szeretem, amikor a titkokról lehull a lepel, a lélek kapui feltárulnak, és eljutunk a megértésig és a megkönnyebbülésig.
Gyógypedagógusként évekig autista gyerekekkel foglalkoztam. Furcsa világuk mélyen megrendített és arra sarkalt, hogy a segítség nyújtás új formáit keressem és ismerjem meg. Folyamatosan képeztem és jelenleg is képzem magam. Tanultam Bach virágterápiát, homeopátiát, asztrológiát. 2002-ben nyitottam meg első központomat, a Kikötő Gyógyműhelyt, ahol kineziológusként kezdtem el praktizálni. 2006 óta lassan felépült az a háttér rendszer, mely munkáimat összefogja – az archetípusok világa. Ezen alapulnak a Lélekszíntér programjai.
A különböző légzéstechnikákkal, a kontakt tánccal és a Bodyworkkel való megismerkedés új utakat tárt fel előttem. Ezen tanulmányaim hatására kifejlesztettem a RituálTáncot, mely mára egy csodálatos és átfogó mozgásmeditációs rendszerré fejlődött.
Közben megszületett a SzimbolonSzínház is, ami ötvözi a hellingeri gyógyító mezőt, pszichodramatikus elemeket és a Symbolon kártya archetipikus képi világát.
Továbbképzéseim során találtam rá az AnaLog technikára és azonnal megszerettem. Számomra átfogóbb, mélyebb és letisztultabb, mint az eddigi módszerek. Most már szinte csak ezzel foglalkozom az egyéni konzultációkon, mert egyszerű, de nagyszerű!  Az egyéni konzultációk mellett heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkat, havonta SzimbolonSzínházat, képzéseket és elvonulásokat, valamint különleges, misztikus-rituális elemekkel átszőtt csoportfoglalkozásokat vezetek a Lélekszíntéren és a MagNet Házban.
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva