Mini tréning:

Párkapcsolati 1x1

Ez a esemény már lezajlott!

Hogy az 1x1-ből 2 legyen. Boldog kettő. Te, meg Ő. Kétnapos tréning a párkapcsolatok működéséről.

Így vehetsz részt a tréningen:- Személyesen a helyszínen

Miről szól a Párkapcsolati 1x1?

Kétnapos tréning a párkapcsolatok működéséről. Közösen utánajárunk, hogy miért romlik el szinte törvényszerűen a párkapcsolatod és miért nincs most olyan párod, aki mellett boldog lennél. Tabukat döntögetve, általánosan elfogadott nézeteket megkérdőjelezve beszélgetünk boldogságról, tudatosságról, kapcsolatokról, áramlásról, szerelemről. Igen, a világirodalom nagyobbik fele és rengeteg dal, film és egyéb műalkotás szól ezekről, mégis fogsz hallani újdonságot, lesznek megdöbbentő felismeréseid.

Beépített buktatók...

Közösen megkeressük, felismerjük és megértjük azokat a működési mintákat, gátlásokat, amelyekkel eleve betervezed, hogy boldogtalan legyen a párkapcsolatod. Gyakorlati, konkrét példákon keresztül megérted, hogy ezek a tudattalan minták hogyan befolyásolják a cselekvésedet és kommunikációdat.

Miután lebontunk és eltakarítunk nagyon sok tévhitet, általánosan elfogadott szabályt és elvárást, új alapokra, jól működő építőelemekből felépítjük a boldog párkapcsolatot és megmutatjuk neked azt a megoldást, ami elvezet a számodra ideális partnerhez és ami segít, hogy vele boldog, harmonikus párkapcsolatot alakíts ki. Két nap alatt nem fogjuk megoldani a párkapcsolattal kapcsolatos összes problémádat, de meg fogod érteni, hogyha nem változol és nem változtatsz, akkor az eredmény is ugyanaz lesz, mint korábban. (Valójában inkább egyre rosszabb..) 

Személyre szabott megoldás

Mutatunk neked egy hatékony, bevált módszert, és egy olyan utat, aminek a végén egy olyan boldog párkapcsolat vár, amit most még el sem nagyon tudsz képzelni. És mutatunk neked olyan embert is, aki ezt az utat már végigjárta velünk, és most harmonikus párkapcsolatban él. Igen, ott lesz velünk élőben egy kliensünk, aki elmondja, hogy milyen pocsék párkapcsolatból vagy épp annak a hiányából kiindulva; hova jutott el és közben milyen utat járt be, milyen változáson ment keresztül. Beszélgethetsz vele, kérdezhetsz tőle szabadon.

A tanfolyamot Tóth Zoltán, AnaLog Módszer konzultáns és mentor tartja, Loós Balázs, az AnaLog Módszer megalkotójának támogató jelenlétével. Zoli maga is egy vacak párkapcsolat hatására indult el azon az úton, amin rengeteget tanult a női-férfi működésről, az emberi tudatosságról és működési mintákról, azok felismeréséről és hatékony megváltoztatásáról.

Ezt a tanfolyamot Balázs közreműködésével azért alkotta meg, hogy…

 • Akit érdekel, annak könnyen érthetővé tegye, hogyan működik ő maga egy párkapcsolatban
 • Ez a működés miért vezet boldogtalan párkapcsolathoz, vagy annak a hiányához.
 • Megmutassa, hogyan lehet ezen változtatni.  

Kíváncsi vagy? Jelentkezz következő workshopunkra!

Szeretettel várlak!

Zoli

Kitől fogsz tanulni a képzés során?

Tóth Zoltán
 • AnaLog konzultáns
 • Mentor
Bővebben

Mikor és hol lesz a képzés megtartva?

A képzésen csak a helyszínen lehet részt venni.

A helyszín:

Harmónia palota
1088 Budapest Múzeum utca 9.

A parkolás a közelben nehézkes még szombaton is, ezért javasoljuk, hogy inkább tömegközlekedést válassz.

A mellékelt térképen láthatod, hogy hol lesz a képzés megtartva.

A helyszín weboldala

A képzés időpontjai

 • 2024. martie 02.
  Kudarcra ítélt kapcsolatok
 • 2024. martie 03.
  A megoldás útja

Mennyibe kerül a részvétel?

Részvételi díj50.000 Ft

A jelentkezés a részvételi díj átutalásával válik hivatalossá. Az utalással kapcsolatos részleteket a jelentkezéskor emailben küldjük el.

A maximális résztvevők száma

8 fő

Ha a létszámkorlát betelését követően jelentkezel, értesítést kapsz, és telefonon fogunk keresni, hogy a továbbiakról egyeztessünk.

Képzéseinkről mondták
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva
cross