Cursul de avansați

A képzés kezdési időpontja:
2024. Január 10. Szerda | 16:00
Minden hely betelt!

Erre a képzésre csak akkor tudsz jelentkezni, ha az alapképzést elvégezted.

A haladó képzéshez való csatlakozással jogosultságot szerzel az AnaLog Módszer archivált anyagainak a korlátlan elérésére, valamint az online AnaLog alapképzésen való ismételt részvételre is.

A teljes haladó képzés három részből áll:
- elméleti képzés
- esettalnulmány elemzés
- gyakorlati képzés (mentorálás)

 

Gyakorlati tudnivalók

Képzési alkalmak:

  • az elméleti képzési alkalmak havonta egyszer, szerdai napon, 16:00 – 17:30 között kerülnek megtartásra,
  • az esettanulmány képzési alkalmak havonta egyszer, szerdai napon, 16:00 – 18:30 között kerülnek megtartásra.

Részvétel módja: Helyszínen és interneten keresztül is részt lehet venni

Csatlakozás a képzéshez: 15:45-től a pontos kezdés érdekében.

Szükséges felszerelés: stabil internetkapcsolat, mikrofon, kamera.

Tananyag: az online képzéshez a jegyzet anyagát és a gyakorlatokhoz szükséges információkat emailben küldöm előre. A képzésről felvétel készül, ami korlátlanul elérhető a számodra.

Részvétel: A személyes részvétel az online képzéseken is szükséges, mivel az AnaLog Módszer nagyon gyakorlatközpontú. A képzés azért interaktív, hogy a közben felmerülő kérdéseket azonnal megbeszélhessük. A módszer alkalmazásához fontos, hogy át tudjam adni maradéktalanul az információkat. Ez hangfelvétel alapján nem biztos, hogy sikerül.

Igazolás a képzés elvégzéséről: A képzés elvégzéséről igazolást kapsz, és csatlakozhatsz a módszert alkalmazók csoportjához, ahol segítséget kapsz a további fejlődéshez.

Az elméleti képzés tematikája

Az alapképzés tematikája előre rögzített, azonban a haladó képzésé nem.

Ennek oka az Analog Módszer egyedi alkalmazási technikája. Az AnaLog Módszer technikai alapjai könnyen elsajátíthatóak, azonban a gyakorlat folyamán egyedi úton fogsz haladni.

Legfeljebb olyan mértékben vagy képes segíteni a klienseidnek, amilyen mértékben a saját érzelmeidet, és gátlásaidat feldolgoztad. Ha a feldolgozási folyamatban elakadsz, akkor nálad tapasztaltabb, az AnaLog Módszer alkalmazásában jártas kollégához kell fordulnod. Olyanhoz, aki a problémádat ismeri, és a saját életében már megoldotta, ezért neked is tud segíteni ugyanebben.

Az AnaLog Módszerrel nem fogsz tudni másnak segíteni olyan gátlás feldolgozásában, mely nálad még nincs feldolgozva.

Emiatt a jellegzetesség miatt a haladó képzés során a gyakorlás során felszínre bukkanó szakmai elakadások megértésére, és megoldására csak fokozatosan, mentori segítséggel leszel képes.

A haladó képzés tematikája emiatt a képzésben résztvevők tapasztalatai, kérései, és visszajelzései alapján folyamatosan változik, és alkalmazkodik a mentorált hallgatók szakmai gyakorlata során felbukkanó elakadásokhoz. Az elakadások mindenkinél azonosak, de a szakmai, emberi, és kommunikációs fejlődés során más-más ponton jelentkeznek. A haladó képzés tematikájának váza emiatt rögzített, de azon belül rugalmasan változó.

Mikor és hol lesz a képzés megtartva?

A képzésen helyszínen és online is részt lehet venni.

Az online képzés a Zoom rendszerén keresztül kerül megrendezésre, amiről a résztvevők minden alkalom előtt emailben megkapják a hozzáférési adatokat.

Miben más az online forma?

A képzés időpontjai

  • 2024. ianuarie 10.
    Esettanulmány és oldás

Mennyibe kerül a részvétel?

A haladó képzés díja (/hó)11000 Ft

A részvétel díját havonta részletekben, vagy egy összegben lehet megfizetni.

Ha csatlakozol a haladó képzéshez, akkor azzal egyben jogosultságot szerzel az AnaLog Módszer minden oktatási anyagának, és a képzések felvételeinek az elérésére is, valamint díjmentesen csatlakozhatsz az online alapképzéshez is, ha ismételni szeretnél.

Minden hely betelt!

Jelentkezz MOST!

Képzéseinkről mondták
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva
cross