Balogh Lívia AnaLog története:

Aztán jött az AnaLog...

Az elmúlt években rengeteg módszerben képződtem, és tapasztaltam. Volt egy szakasz az önismereti utamon, amikor már baromira láttam az összefüggéseket, a gyerekkorom traumáit, mi miért van. Mindent! Sőt érzetem is a hozzájuk kapcsolódó nehéz érzéseket, mindezt egyszerre. Kezdeni mégsem tudtam vele semmit. Csak a pánik volt bennem, hogy mennyire el vagyok cseszve és gyorsan csinálni akartam ezekkel valamit, hogy javuljak és legyek már jobban.
Aztán jött az AnaLog technika. Egyszere tanultam, oldásra jártam és oldottam magam.  Idővel szépen kioldódott a stressz, a pánik, jelentős része. Elkezdtük rendbe tenni a hivatásom, a félelmeimet, szégyent, bűntudatot, magányt kioldani.  Megerősíteni bennem azt, ami nekem jó, vagy hogy merjem kommunikálni azt, amit nem szeretnék.
A mai napig heti rendszerességgel oldom magamat is. Jó ideje úgy éreztem nem vagyok tehetetlen a bennem felmerült nehéz érzésekkel szemben. Van egy eszköz a kezemben, amivel tudok segíteni magamnak illetve mélyebb problémákkal van hova forduljak segítségért. Van kihívás abban, hogyan oldjam magam egyszerre módosult állapotban, miközben fejben követem az analog oldásomat és jegyzetelek is. De megtanulható és ad egy lehetőséget, hogy gyógyíthassam magamban a mindennapi apróbb rossz érzéseket, melyeket tudattalanban bekapcsoló minták okoznak.
Szeretném, ha ez a lehetőség minél több emberhez eljutna és másoknak is segítene, hogy a kínzó "mihez kezdjek magammal" érzés, "szenvedek magamtól" megszűnjön.
Balogh Lívia
AnaLog konzultáns, mentor
Balogh Lívia
AnaLog konzultáns, mentor

2023. septembrie 21.

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal:
Ha szeretnél értesülni, ha új cikket teszünk közzé, akkor...
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva
bubble