Szúnyogh Gabriella tapasztala az AnaLog képzésről :

Olyan mintha kicseréltek volna! Mit csináltál?

Az AnaLog Módszerrel sok évvel ezelőtt találkoztam, ami gyökeres változást hozott az életembe. Megtanított figyelni az érzelmeimre, hogy mi a jó számomra.

Tamás Évivel régi a kapcsolatunk, tudtam, hogy hozzá bármikor bizalommal fordulhatok. Évek óta foglalkozik az AnaLog Módszerrel teljes elhivatottsággal. Saját problémái vitték őt is a módszer felé, amit lépésről lépésre meg is oldott. Rendszeresen képzi magát és végez oldásokat. Az oldásokat körültekintően, a gyökérprobléma felfedéséig végzi. Nagyon segítőkész, fontos számára, hogy kezeltjeinek az életében minőségi változást tudjon hozni, mint ahogy megtörtént az Ő és az én életemben is.  Sosem felejtem el, amikor mondta: “40 éves koromig azt sem tudtam, hogy bajom van!”. …és tényleg így van, éljük az éltünket saját sablonjaink szerint. Azt gondoljuk hogy a sok apró kis bosszantó dolog, a kényszeredett megalkuvás vagy a békák nyeldesése az élet velejárója. Pedig nem!

Lehet élni az életünket ezek nélkül is, csak nem ismerjük hozzá az utat, mert a szüleink nem tudták megtanítani számunkra.

A közelmúltban munkahelyemen problémáim adódtak. Úgy gondoltam, hogy a munkámat megfelelően elvégzem, fontosnak tartottam, hogy a cégünk minnél jobban működjön. Mégis kollégáimmal rendszeresen konfliktusokba keveredtem vagy olyan szituációkba, amitől rosszul éreztem magam.  Tudtam, hogy őket nem tudom megváltoztatni, nekem kell változni.

Megkerestem Évit, hogy oldani szeretnék, mert nem érzem jól magam a munkahelyemen. Kb. 3-4 alkalommal oldottunk. A módszer nagy pozitívuma, hogy a jó megoldást a kezeltnek kell megtalálni, senki nem rágja a szánkba, hogy mitől leszünk boldogok, ezt csak legbelsőnk tudja. Oldások után mindig átbeszéltük a képeket és azt hogy mi is okozott számomra problémát vagy elakadást .

 

A találkozók után, néhány hét múlva megjöttek a visszajelzések a munkahelyemen: “Olyan mintha kicseréltek volna! Mit csináltál?”

Kapcsolatom a kollégáimmal rendeződött, meg tudok nyílni előttük és sokkal könnyebb kiállnom magamért, már ha szükségét érzem.

U.i.: Most volt éves értékelésem a munkahelyemen, csak pozitív visszajelzéseket kaptam. (Sokat fejlődtem, jó a hozzáállásom , elégedettek velem)

 

Szúnyogh Gabriella

2023. decembrie 14.

Ha szeretnéd, oszd meg a barátaiddal:
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva