Sadka Ottilia tapasztala az AnaLog konzultációról :

Az oldásoknak köszönhetően egyre inkább meghallom a növekedésemet támogató belső hangot

Én kb. 3 évvel ezelőtt találkoztam az Analog módszerrel és rögtön megszerettem: éreztem, hogy az életemben felbukkanó konfliktusok érzelmi okai gyakran visszavezetnek olyan múltban történt eseményekhez, amelyek rossz érzést váltottak ki bennem (félelem, szégyenérzet, veszteség, bűntudat stb.). Mivel ezeket nem dolgoztam fel, ezért a mai napig meghatározzák a döntési folyamataimat és ezzel együtt az életem minőségét is.

A feldolgozatlan negatív élmények ismétlődő helyzetekbe terelik az életemet és mivel sokszor hasonló, nekem nem jó döntéseket hozok, meg is erősödnek. Az oldásoknak (képekkel és a hozzájuk csatlakozó érzelmekkel dolgozunk, átírjuk őket) köszönhetően egyre inkább meghallom a növekedésemet támogató belső hangot, és érzem a különbséget: egyre jobban megismerem önmagam és meglátom, mi nekem a jó, így a döntéseim egyre inkább a kiteljesedésemet szolgálják! A kíváncsiság arra vezetett, hogy megtanuljam alkalmazni ezt a technikát: örök hálával tartozom Loós Balázsnak és Balog Líviának!

Ezen a kurzuson találkoztam Julival is, aki időközben a gyakorlótársam lett. Azóta is együtt dolgozunk, ítéletmentesen és empatikusan hallgatja meg a legmélyebb félelmeimet, bűntudataimat és szégyellnivalóimat. A vele való rendszeres viszontoldás hatalmas hozzájárulás az életemben. Ezért én szeretettel ajánlom a Vele való önfelfedezést és gyógyulást. Bátran forduljatok hozzá, ha úgy érzitek ez a szolgálatotokra válna!

Sadka Ottilia
Ha szeretnéd, oszd meg a barátaiddal:
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva