Popol Klára tapasztala az AnaLog képzésről :

Már érthető, hogy a legerőteljesebben működő "tükröket" miért próbálják egyre többen elkerülni.

Kedves Balázs!

Köszönöm szépen a mai estét. Nagyon tetszett.
Az, hogy korábban elolvashattam a jegyzetet sokat segített. Így nekem követhetőbb volt, ahogy a magad tempójában magyaráztál este. A lelkesedéseddel én is tudtam haladni. Előtte pedig volt időm örvendeni a felismeréseknek, ami a jegyzet első olvasásakor megszületett bennem. Már úgy hallgattalak a tanfolyamon, hogy nem állított meg a meglepetés, az új nézőpont, hanem tudtam haladni veled, a magyarázataidra figyelve.
Óriási, ahogy elmagyarázod a kapcsolódásoktól való elfordulást. Így már érthető, hogy a legerőteljesebben működő "tükröket" miért próbálják egyre többen elkerülni.
A transzállapot kikapcsolja a következetességet, a viszonyítást, ez is nagy felfedezés volt számomra. Persze, még írhatnék néhány dolgot. A lényeg, hogy fejet hajtok a tudásod és tapasztalatod előtt. Imádom a tanulás minden percét! Tudlak követni, értem és érzem, amiről beszélsz.
A házi is hasznos volt. Már az segített, hogy megtaláltam a zavaró érzéseket egy-egy problémánál. A napokban legzavaróbb érzések mentén el is kezdjük az oldást.
Jó pihenést! Jó éjszakát!
Szeretettel, Klára
Popol Klára

2024. februarie 27.

Ha szeretnéd, oszd meg a barátaiddal:
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva