Várszegi Anikó

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Email:
idopontotkerek333@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Sziasztok!

Várszegi Anikó vagyok.
Gyerekkorom óta érdekel az ember, mint lény, mindhárom szinten – test, lélek szellem.
Ezért mondhatni születésem óta emberekkel foglalkozom, sokszor beültem a felnőttek közé, és csak megfigyeltem őket, raktároztam az információkat. Kortársaim nekem öntötték ki a szívüket, így a munkám is automatikusan a segítés lett. Bár előtte  32 évig tapasztalatokat gyűjtöttem, mondhatni voltam minden, csak akasztott ember nem. Utazgattam, kalandoztam.

A lányom születése után benőtt a fejem lágya is, és végre ráléptem az utamra.
2005-ben kezdtem a természetgyógyászattal. Mozgás, és masszázs terapeutaként végeztem, majd a kineziológia egy speciális ágát csináltam sokáig a masszázs mellett, mígnem 2011-ben első találkozásra, teljesen bele nem szerettem a családállításba. 2015  óta ez a fő profilom.

Négy évvel ezelőtt elakadtam a saját utamon, úgy éreztem elkezdtem egy helyben forogni magam körül. Éreztem, hogy kell még valami, mert a családállítással még nem kerek az életem.

Ezzel a hiánnyal hívtam be az életembe az AnaLog Módszert, – Kovács Viktória képében érkezett – , és szinte rögtön tudtam, hogy  ezt kerestem. Haladtam végre, mint kés a vajban, és nem sok időre rá már Balázsnál is koptattam az iskolapadot.

Balázs logikába öntötte azt, amit én érzésből “tudattalanul tudtam”, így állt össze a szellem, és a lélek szintje bennem, és szinte azonnal megértettem, és használni kezdtem az AnaLog-ot, ami egy nagyszerű komplementere a családállításnak.
Remélem, hamarosan találkozunk!

Anikó

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva