Szőnyi Orsolya

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Telefon:
+40/744 592 045
Email:
aranyics@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Szőnyi Orsolya vagyok. Önismereti kísérő, tanácsadó és AnaLog konzultáns.

Hitem szerint azért vagyunk itt, hogy betöltsük az egyedi és megismételhetetlen szerepünket a világban, amire alkatilag tökéletesen alkalmasak vagyunk. Mint egy óriási puzzle tökéletes darabja, ami nélkül a kép hiányos. És a “helyünkön lenni” boldogság, öröm. Erre kivétel nélkül mindannyian nem csupán alkalmasak, hanem elrendeltek is vagyunk. Vagyis örömre születtünk. Mégis vannak nehéz pillanatok, kilátástalan helyzetek, reménytelennek tűnő idők, “az élet nehéz” érzés. Küldetésünk része, hogy saját, egyedi fényünkkel ragyogjuk be a világot. Ezt a fényt azonban néha mégis nehéz megtalálni. Hogyan van akkor a boldogság, az öröm? A lelki tanuló folyamataink, amelyek által a saját egyedi formánkra csiszolódunk, néha nem éppen olyanok, mint azt elképzeltük. Olyan ez, mint amikor egy hegyi ösvényen járva kisebb-nagyobb kövek, buckák, szakadékok, farönkök vagy akár kőomlások kerülnek az utunkba, amiket a szép képekkel illusztrált útikönyvben  nem tüntettek fel. Néha átjárhatatlannak tűnik a továbbvezető út, néha pedig nem is látszik.

Az AnaLog Módszert néhány éve ismerhettem meg, amikor már jópár egyéb csodás eszköz is volt a tárházamban. Ezzel a módszerrel viszont meglett az “aranyfonál”. Ezek az ösvényen talált “akadályok” már nemcsak felismerhetőek lettek, hanem meglett annak a módja is, hogy hogyan mehetek tovább az életem útján ezek nélkül. Így a távlatok is megváltoznak. A változás azonnal érzékelhetővé vált a mindennapokban. Az öröm, a belső fényünk felfedezése.

Küldetésemben a hozzám fordulóknak segítek kimozdítani az életük megragadt vagy nem működő helyzeteit, vagy éppen megtalálni azt az irányt, ami valahogy, valamiért nem mutatkozik. Lényegében folyamatosan jobbítani az életen. Az eddig felfedezetlen részeidet megismerve, az új felismerések segítségével és a közben feldolgozott gátló tényezők nélkül változni tud az életminőséged.

Hogy ez hogyan lehetséges? Talán varázslat…. 🙂 Vagy inkább csak magadra szánt idő, amiben engeded, hogy új eszközöket adjak Neked, és ezekkel valójában te magad dolgozol. Ez által változol, és változik körülötted a világod. Hivatásomnak az öröm felfedeztetését, kiterjesztését érzem, amit a gátak lebontása és a hiányok betöltése által látok lehetségesnek, és tapasztalom a saját életemben is.

Az AnaLog Módszerrel, mint az aranyfonal mentén, haladhatunk. Mármint haladhatunk – úgy istenigazából. Így a változások szinte azonnal érzékelhetőek. Az általam ismert módszereket (Kronobiológia, SVT, Sorsforgatókönyv elemzés, Rajzelemzés, Benső kör, különféle kártyák …) az AnaLog munka köré rendezve használom, szükség szerint.

Két csodás gyermek édesanyja vagyok, és feleség. Számomra testközelből ismerősek a családon belüli, szülői és párkapcsolati szerepekhez kötődő megoldandó feladatok, és ezek kapcsolódása a világ többi részéhez.  Hivatásbeli kérdések és megoldások gazdag tárháza is rendelkezésemre áll.

Ha szeretnéd kipróbálni a módszereket, amiket mutatni tudok Neked, és így a saját utadon, a Számodra legmegfelelőbb irányba terelni az életedet, feloldani a haladásod útjában álló akadályokat, feltárni és megoldani az életed negatívnak érzékelt jelenségeinek okát, vagy csak kérdéseid vannak az önmunka, az élet-változtatás témáiban, keress bátran online (Zoom, Skype, Messenger), vagy személyesen Nagyváradon.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva