Rajczi B. Tünde Erzsébet

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
1118 Budapest Holdvilág utca 15. Fszt/2.
Telefon:
+36303682987
Email:
info@cacirasz.hu
Weboldal:
Közösségi oldal:

Amit tudnod érdemes rólam:

Rajczi B. Tünde Erzsébet vagyok.

A Cacirasz Egészségközpont megalapítója.

Segítő hivatásom már több, mint 20 éve gyakorlom, ezalatt folyamatosan fejlesztem eszköztáramat, hogy minden ember hármas, test-lélek-szellem egységét minden síkon, szinten tudjam, értsem és érdemben, ítélkezés nélkül segítsem.

Utam a Reikivel, Karakter-numerológiával, Angyalterápiával, Spirituális életmód vezetési tanácsadással, Akupresszúrával és Füladdiktológiával kezdődött, lettem természetgyógyász, majd felszentelt lelkész és Shen-Men piercer, amit szintén aktívan gyakorlok.

Folyamatosan, nap, mint nap tanulok, fejlesztem magam, és mindezen tevékenységek megkoronázásaként, mint egy keretet adva egy sokdarabos puzzle-nek ismertem meg az AnaLog Módszert, mely – mint egy megoldókulcs a problémák gyökereinek rendbetételéhez – vált a mindennapjaim és a hozzám fordulók élete részévé.

Aki hozzám fordul, azt minden tudásommal, képességemmel, szakmai gyakorlatommal, szeretettel, teljes elfogadással segítem abban, hogy megtalálja a belső békéjét, harmóniáját, egészséges és boldog, tudatos életet éljen, melyben önnön magát megismerve megtalálja és eléri a saját céljait.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva