Kovács-Molnár Ágnes

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Telefon:
+36/30 322 2880
Email:
ismerdazutad@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Gyermekeim születéséig tolmácsoltam és tanítottam, utána tanulássegítő mozgásterapeutaként is dolgoztam. 2016 óta értékesítés-szervezői és -támogatói területen vagyok aktív egy multinacionális cégnél.

Számomra - eleinte csak vezetőként, később már üzleti és vezetői coach-ként is - a legizgalmasabb kihívás az volt, hogy átsegítsem a csapatom tagjait és a vezető kollégáimat a kisebb-nagyobb elakadásaikon, az egyensúly irányába billentsem őket a kiégés-közeli állapotukból, illetve hatékonyan támogassam őket szakmai identitásuk fejlesztésében és pénzügyi helyzetük stabilizálásában. A Gestalt Akadémián tanultam vezetői coachingot, annak a szemléletnek nagyon sokat köszönhetek.

Ahogyan az lenni szokott, a lehetetlennek tűnő küldetések és az azokkal borítékolhatóan együtt járó kudarcok engem sem kerültek el. A saját „vakfoltjaim”, a hibás sémáim és az ezekből következő viselkedésmintáim feltárásához, megértéséhez és felülírásához mélyebbre kellett ásnom, ezért olyan hatékony módszer után kutattam, amely nem csak illékony látszatmegoldásokhoz, hanem ÉREZHETŐ, valódi és tartós eredményekhez segíthet. Lelkialkatomból adódóan számomra fontos szempont volt az is, hogy ha szükséges, a terapeuta reflexív legyen, a terápia ne tartson évekig, ne mindig ugyanazokat a köröket fussuk; és ha egy témát megdolgoztunk, a folyamatot korrektül le lehessen zárni.

Számos, a mostani tudásomhoz nélkülözhetetlen kitérő után, végül az AnaLog Módszerben találtam meg az esszenciáját annak, amit kerestem, majd habozás nélkül neki is láttam megtanulni, hogy magam is alkalmazhassam a klienseimnél.

Ha úgy érzed, én vagyok az embered, aki ezúttal Téged kísér és támogat a változás útján ezzel a hatékony módszerrel, tedd meg az első lépést, és vedd fel velem a kapcsolatot!
Elérhetőségeim:
Tel.: +36303222880
E-mail: ismerdazutad@gmail.com

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva