Mini tréning:

Párkapcsolati 1x1

Hogy az 1x1-ből 2 legyen. Boldog kettő. Te, meg Ő.

Kétnapos tréning a párkapcsolatok működéséről.

A tréning megálmodója és oktatója

Tóth Zoltán
  • AnaLog konzultáns
  • Mentor
Bővebben

Miről szól a Párkapcsolati 1x1?

Kétnapos vagy négyszer 3 órás tréning/workshop a párkapcsolatok működéséről. Közösen utánajárunk, hogy miért romlik el szinte törvényszerűen a párkapcsolatod és miért nincs most olyan párod, aki mellett boldog lennél. Tabukat döntögetve, általánosan elfogadott nézeteket megkérdőjelezve beszélgetünk boldogságról, tudatosságról, kapcsolatokról, áramlásról, szerelemről. Igen, a világirodalom nagyobbik fele és rengeteg dal, film és egyéb műalkotás szól ezekről, mégis fogsz hallani újdonságot, lesznek megdöbbentő felismeréseid.

Beépített buktatók

Közösen megkeressük, felismerjük és megértjük azokat a működési mintákat, gátlásokat, amelyekkel eleve betervezed, hogy boldogtalan legyen a párkapcsolatod. Gyakorlati, konkrét példákon keresztül megérted, hogy ezek a tudattalan minták hogyan befolyásolják a cselekvésedet és kommunikációdat.

Miután lebontunk és eltakarítunk nagyon sok tévhitet, általánosan elfogadott szabályt és elvárást, új alapokra, jól működő építőelemekből felépítjük a boldog párkapcsolatot és megmutatjuk neked azt a megoldást, ami elvezet a számodra ideális partnerhez és ami segít, hogy vele boldog, harmonikus párkapcsolatot alakíts ki. Két nap alatt nem fogjuk megoldani a párkapcsolattal kapcsolatos összes problémádat, de meg fogod érteni, hogyha nem változol és nem változtatsz, akkor az eredmény is ugyanaz lesz, mint korábban. (Valójában inkább egyre rosszabb..) 

Személyre szabott megoldás

Mutatunk neked egy hatékony, bevált módszert, és egy olyan utat, aminek a végén egy olyan boldog párkapcsolat vár, amit most még el sem nagyon tudsz képzelni. És mutatunk neked olyan embert is, aki ezt az utat már végigjárta velünk, és most harmonikus párkapcsolatban él. Igen, ott lesz velünk élőben egy kliensünk, aki elmondja, hogy milyen pocsék párkapcsolatból vagy épp annak a hiányából kiindulva; hova jutott el és közben milyen utat járt be, milyen változáson ment keresztül. Beszélgethetsz vele, kérdezhetsz tőle szabadon.

A tanfolyamot Tóth Zoltán, AnaLog Módszer konzultáns és mentor tartja, Loós Balázs, az AnaLog Módszer megalkotójának támogató jelenlétével. Zoli maga is egy vacak párkapcsolat hatására indult el azon az úton, amin rengeteget tanult a női-férfi működésről, az emberi tudatosságról és működési mintákról, azok felismeréséről és hatékony megváltoztatásáról.

Mit nyerhetsz Te is ezen a tréningen való részvétellel?

checked
Megértheted, hogy működsz a párkapcsolatodban
checked
A működésed miért vezet boldogtalan párkapcsolathoz, vagy a párkapcsolat hiányához
checked
Megtudhatod, hogy hogyan lehet ezen a helyzeten változtatni

Nincs aktuálisan meghirdetett időpont ehhez a tréninghez!

Szeretnél értesülni aktuális programjainkról?
Iratkozz fel Te is az AnaLog Program Értesítőre!

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az alábbi gombra kattintva, kitöltöd a megjelenő űrlapot, és ezzel feliratkozol az AnaLog Program Értesítőre. A megadott e-mail címere azonnal kiküldjük, ha új képzés vagy program kerül meghirdetésre.

Szeretnék feliratkozni

Töltsd ki az az alábbi űrlapot, és azonnal értesülni fogsz, ha új képzést hirdetünk meg.

(Az Adatkezelési tájékoztatónk linkje.)

A hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhatsz róla. A feliratkozást követően megerősítő emailt küldünk a megadott email címre. Az adataidat harmadik fél számára nem tesszük elérhetővé, és más célra nem használjuk fel.

Képzéseinkről mondták
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva
cross