Ismerkedj meg az AnaLog Módszer meghökkentően egyszerű, és újszerű működésével. A változás egyszerűbb, mint gondolnád!

Az itt található minikurzusokat, és tréningeket olyan szakemberek tartják, akik mélyebb ismeretekkel rendelkeznek az AnaLog Módszerrel kapcsolatban. Mentorként mások fejlődését is segítik, ezért gyakorlati tapasztalataik vannak nemcsak a módszer alkalmazásában, de oktatásában is.

Az ő segítségükkel, és közreműködésükkel fejlesztünk olyan rövid képzéseket és tréningeket, melyek segítségével bevezethetünk az Analog Módszer működésének, és alkalmazásának a világába.

A Mini tréningek között találsz olyanokat, melyek azok számára vannak meghirdetve, akik csak ismerkednek az AnaLog Módszerrel, és olyanokat is, melyek az AnaLog alapkézést végzetteknek szólnak. Utóbbiakhoz csak a képzés vezetőjének az engedélyével van lehetőséged csatlakozni. Ezzel kapcsolatban további részleteket a Mini tréning leírásánál találsz.

AnaLog Módszer

Hatékony, egyszerű, gyors, érthető

Az AnaLog Módszer a gátlások, hibás viselkedésminták feldolgozására lett kidolgozva. Gyors változást tesz lehetővé. Hatását azonnal tesztelheted a mindennapokban. Nem kell hinned semmiben, csak megfigyelned, hogy hogyan változik az életed.

A módszer alapítója

Szeretettel köszöntelek az AnaLog világában!

Loós Balázs vagyok, az AnaLog Módszer megalkotója. A módszer kialakulásához vezető útra azért léptem, mert a saját problémáimra kerestem megoldást. Mérnökként azt a nézetet vallom, hogy ha valamit meg akarsz javítani, akkor meg kell ismerned, és értened a működését. Nincs ez másként az emberi élettel sem. Ha elégedetlen vagy vele, boldogtalan vagy benne és változtatni akarsz rajta, akkor azt bízhatod másra, és hihetsz a csodákban is, de én jobban szeretem a magam kezébe venni az irányítást.

Az AnaLog Módszer olyan technika, ami ezt teszi lehetővé. Az alkalmazásával megértheted, és megváltoztathatod a viselkedésedet, és ezzel az életedet. Lehet másképp, lehet úgy, hogy neked jó legyen.

Sok sikert a változáshoz!

Tudj meg többet Balázsról
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva