Mini tréning:

AnaLog Gyakorló csoport - kedd


2023. január 16. kedd, 18:00

Találkozók heti rendszerességgel a gátlások feldolgozására.

Ha szeretnéd az AnaLog Módszert gyakorolni, a gátlásaid feldolgozásával haladni és másoknak segíteni, akkor itt erre van lehetőséged.

Így vehetsz részt a tréningen:- Személyesen a helyszínen

Miről szól az AnaLog Gyakorló Csoport?

Az AnaLog Módszer hatékony, gyors, és legfőképpen azért praktikus, mert senkire nincs szükséged ahhoz, hogy alkalmazd. Bárhol, bármikor egyedül is feldogozhatod a gátlást, ami akadályoz egy helyzet megoldásában. Nem kell várni a terapeutádra, segítődre, hogy éppen ráér-e. Csak egy csedes zugra és némi időrevan szükséged hozzá.

Csakhogy ahhoz, hogy idáig eljuss, gyakorolnod kell, ami nem mindig egyszerű feladat. Idő, és partner is kell hozzá, akivel felváltva oldhatjátok egymást. Eleinte ráadásul gyakorlatod sincs, úgyhogy szükséged lehet valakire, akinek van tapasztalata, és tud neked segíteni.

Az AnaLog Gyakorló Csoportban egyszerre tudunk neked segíteni mindebben.

A haladásban, fejlődésben, gyakorlásban, és tapasztalásban, szeretnénk támogatni, ezért olyan 4-6 fős csoportokat hozunk létre, melykben ezekre lehetőséged lesz.

A csoportok találkozóira előre rögzített időpontokban, heti rendszerességgel kerül sor.

Egy találkozó legfeljebb 1,5-2 óráig tart. Ennyi időre van szükség ahhoz, hogy egy gátlást feldolgozzatok.

A találkozó során a csoport tagjainak egyike vállalja magára a konzultáns szerepét, és segít egy társának egy gátlás feldolgozásában.

Mivel gyakorlat hiányában esetleg eleinte bizonytalanok vagytok, ezért minden csoport munkáját egy-egy tapasztalt mentor segíti. A mentor a folyamatba csak a ti kérésetekre fog beavatkozni.

Ha a csoport tagjai igénylik, akkor a feldogozást követően a mentor segít a történtek értelmezésében, és tanácsokkal lát el az oldással kapcsolatban.

 

A részvétel ingyenes, de a jelentkezés feltétele, hogy az AnaLog haladó képzéshez csatlakozz, mivel az esemény célja, hogy az elméleti képzést gyakorlati tapasztalatok szerzésével támogassa, és segítse a gátlásaid feldolgozását.

Mikor és hol lesz a képzés megtartva?

A képzésen csak online lehet részt venni.

A csoportok találkozóira előre rögzített időpontokban, heti rendszerességgel keddi napokon kerül sor.

Egy találkozó legfeljebb 1,5-2 óráig tart. Ennyi időre van szükség ahhoz, hogy egy gátlást feldolgozzatok.

A találkozó során a csoport tagjainak egyike vállalja magára a konzultáns szerepét, és segít egy társának egy gátlás feldolgozásában.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/analogmo/analogmodszer.hu/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 54

Mennyibe kerül a részvétel?

Ft

A részvétel díjmentes.

Képzéseinkről mondták
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva
cross