Recommendations

Élmények, tapasztalatok, ajánlások azok tollából, akik már célba értek a segítségünkkel.

Éva, magas szintű szaktudásával aktív résztvevője a képzéseknek

"

Tamás Éva ismertetett meg ezzel a hatékony önfejlesztő módszerrel.

Éva saját, magas szintű szaktudásával aktív résztvevője a képzéseknek. Empatikus személyisége nyugodt, magabiztos légkört teremt az oldások és a mentori alkalmak során. A..."

Sokkal gördülékenyebb és pozitívabb azóta az életem

"Számomra az Etelkával való találkozást...“Útnak nevezném Önmagam felé”-amit már régóta kerestem. Az ő segítségével - az AnaLog Módszer által- folyamatosan oldjuk a felmerülő problémáimat, konfliktusaimat, ami által sokkal gördülékenyebb és pozitívabb azóta az életem. A korábban ismétlődő..."

A konzultáció hihetetlen energiákat szabadított fel bennem

"Közel 20 éve foglalkozom személyiség fejlesztéssel, nagyon nyitott vagyok minden módszerre és újdonságra. A konzultáció hihetetlen energiákat szabadított fel bennem, olyan blokkokat oldottunk ki Dóri vezetésével, melyek feloldásán más módszerekkel nem értem el soha a kívánt változást. Dóri..."

Dóri hangja megnyugtató, lecsendesítő

"Első alkalommal vettem részt AnaLog konzultáción. Mély érzelmeket váltott ki, rávilágított a problémák lehetséges okára, nem csalódtam a technikában. Dóri, a konzultáns hangja megnyugtató, lecsendesítő. Ez nagyban segített az ellazulásban, ami a konzultáció pozitív kimenetelét is nagyban..."

Hálásan köszönöm Győri Andi mentor segítségét!

"Hálásan köszönöm Győri Andi mentor segítségét ahhoz, hogy AnaLog konzultánssá váltam! Andi kiváló tanár, aki szelíd határozottsággal, kedvességgel és maximálisan támogatta a fejlődésemet. Rengeteget tanultam tőle. Majdnem minden oldáson személyesen részt vett, ezzel lehetőséget teremtve az azonnali..."

Szeretettel ajánlom Tamás Évit!

"Szeretettel ajánlom Tamás Évit, aki sokéves tapasztalatával nagyon jól átlátja a módszer működését. Kedvességgel és türelemmel, saját tapasztalatait is elmesélve, ezáltal hitelesen segít, hogy minél jobban alkalmazzuk a módszert. Nagyon szeretek a keddi csoportba járni, mert Évi nagyon jól vezeti, sokat..."

Irányba állítottam az életem

"Több, mint 10 éve érzem, hogy nem vagyok a helyemen, csak sodródom igazi cél nélkül és kapkodok egyik dologból a másikba, miközben új dolgokat tanulok, önismereti tréningekre járok, igyekszem megoldani és feloldani a blokkjaimat. Az AnaLog I. képzés során az a sok információ és tudás, ami ezek alatt az évek..."

Amikor a fájdalom csökken

"Szia! Vagy a fajdalom lett sokkal kevesebb, vagy az érzékenységem, de sokkal jobban lettem a tegnapi oldás utan. Nem mondom, hogy nincs fájdalom, de nemzavar. Érzem, de fel se veszem. Mintha nem is az enyém lenne. Mintha a testemé lenne. Csinalja a dolgát. Néha megjelenik, de nem zavar, nem érdekel, nem terhel, nem kell..."

Nagyon örülök, hogy megalkottad ezt a módszert!

"Kedves Balázs! Nagyon örülök, hogy megalkottad ezt a módszert! Hálásan köszönöm! A könyvedet megkaptam 2 éve karácsonyra. Oldásokon is túl vagyok. Szeretnék érdeklődni, hogy online tanfolyamba bekapcsolódni mikor lenne lehetőség? Teljesen magával ragad az a lehetőség, hogy bármikor oldhatnám..."

Az önoldás, mint eszköz, az egy adu ász.

"Szia Balázs, Ezzel az emaillel azt szeretném átadni illetve kiemelni, hogy az önoldás, mint eszköz, az egy adu ász. Innentől senki nem mondhatja, hogy nem tudja rendbe tenni az életét, hogy nem tud boldogulni. Hogy nincs lehetősége. Hogy nincs pénze terápiára, pszichológusra, coachra, akármire. Tanuld..."
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva