Rácz Krisztina

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
Budapest, a Mammut és/vagy MOM park környéke
Telefon:
+36 20 466 2120
Email:
inspiraczio@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Gyerekkorom óta hiszek a tudásmegosztás erejében, ezért is lettem tanár. Bár azóta a tanári pályáról letértem, a tanulás, a tanítás, a tudás átadása továbbra is fontos számomra. 17 évig multiknál dolgoztam, mások céljaiért küzdöttem, majd egy szép napon arra ébredtem, hogy kérem vissza az életemet. Ez a felismerés, illetve az elmúlt 20 évben tanultak arra inspiráltak, hogy tudásomat, tapasztalatomat és hatalmas eszköztáramat mások szolgálatába állítsam, és segítsek önmaguk, céljaik, hivatásuk megtalálásában, a saját személyes jóllétük (wellbeing) és boldogságuk megélésében.

Saját kiégésem megtanított a wellbeing fontosságára, ezért ennek a szemléletnek az átadása az egyik célom.

Tanulmányaim a teljesség igénye nélkül: coaching, karriertanácsadás, lámpaláz mentoring, kineziológia, jógaoktató képzés, különböző masszázstechnikák és még sorolhatnám.

Az AnaLog Módszerrel egy barátnőmön keresztül találkoztam. Tanúja voltam, ahogy rövid idő alatt óriási fordulatot vett az élete és azonnal érdekelni kezdett, hogy mi van a dolog hátterében. Elolvasva Balázs honlapját, tudtam, elvesztem….ezzel újabb tanulás vette kezdetét. Az AnaLog Módszerrel nem csak egy újabb eszközt kaptam saját magam és mások jóllétének, belső harmóniájának helyreállításához, hanem megtaláltam azt a módszert, ami jelen pillanatban keretbe foglalja a segítői tevékenységemet, ami a „ragasztóanyag”, amitől az összes eddigi tevékenységem egyetlen rendszerré állt össze.

A módszer látványos változást hoz. Ne hidd el, próbáld ki!

Leggyakrabban önismereti, karrier és párkapcsolati témákban keresnek ügyfeleim, de nyugodtan keress, ha elakadtál egy-egy élethelyzetben, vagy szerepben.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva