Nagy Ilona

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Cím:
1211, Budapest, Kossuth Lajos u. 100/a
Telefon:
+36-30-898-6169
Email:
lenanagy69@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Nagy Ilonának hívnak. Jelenleg már nem létező országban születtem a Szovjetunióban, a ma is magyarok által lakott Kárpátalján. Huszonhárom éve élek Magyarországon. Mozaikcsaládunk lett miután házasságot kötöttünk a férjemmel és főállású anyaként neveltem a gyerekeinket.

Zavart, hogy a cigaretta függőségben tart, így találtam a Balázsra és a módszerére. Ma már tudom, hogy a cigaretta zavart a legkevésbé. Az egész élethez való hozzáállásom változott meg az AnaLog Módszernek köszönhetően. Ráébredtem arra, hogy az eddigi életem nem boldog. Az AnaLog Method segített abban, hogy felvállaljam és szembenézzek a konfliktusaimmal, azaz önmagammal. Ráláttam a hibás viselkedésmintáimra és a módszer segítségével változtam, és változom mind a mai napig.

Eddigi legszebb visszajelzésemet a gyermekeimtől kaptam: "Tetszik az új anyum". Mindig segíteni szerettem volna az embereknek. Csak most értettem meg, hogy valós segítséget úgy tudok nyújtani, ha megtanítom nekik, hogyan tudnak önmagukon változtatni, hogy a problémáik megoldódjanak. Ez vezetett a döntéshez, hogy megtanuljam a módszert, hogy a változásra való képességet és egy boldog élet lehetőségét megmutassam azoknak, akik hozzám fordulnak segítségért.

Ha úgy érzed, tudok neked segíteni, szeretettel várlak!

Nagy Ilona

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva