Dr. Berta Mónika

  • AnaLog konzultáns
Bemutatkozás
Elérhetőségek
Telefon:
+36 20 466 1497
Email:
katicakreativm@gmail.com

Amit tudnod érdemes rólam:

Holisztikus szemléletű gyógyszerész vagyok, 1988-ban végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán.

Kislányként legkedvesebb játékom az volt, hogy a babáimat gyógyítottam, és csak azért nem lettem orvos, mert anyukám nem bízott abban, hogy elegendő pontszámot szerzek a felvételin az orvosira, pedig kitűnő voltam. Nem én hoztam meg az első igazán fontos döntést az életemről, a jövőmről, de ezt már csak az AnaLog Módszer ismeretében, sokkal később láttam meg. A szakmám úgy vált hivatássá, hogy megtaláltam benne, ami gyerekkoromtól hívott, az egyéni, személyre szabott segítségnyújtás lehetőségét. 2019-től pedig már nem patikában dolgozom, megvalósult egy álmom, a küldetésemet élem, egyéni tanácsadással foglalkozom.

Már az egyetemen is a gyógyítás szelíd módja érdekelt, és később is fontos volt számomra, hogy az arra nyitott betegeknél természetes SZERekhez nyúljak. Célom a kibillent testi-lelki egyensúly visszaállítása, az öngyógyító mechanizmusok támogatása. Abban hiszek, hogy a teljes, egész emberrel kell foglalkozni. Fizikai testével, lelkével, szellemével, félelmeivel, a ki nem mondott gondolataival, blokkjaival. Megtalálni és gyengéden megérinteni azt a pontot, ahol kapcsolódni tudok, ahol megnyílik a sérülések nyomán emelt fal, és bizalom szálak szövődnek. A folyamat átélését áldásnak tekintem.

Hiszem, hogy csak belső munkával együtt, változással és változtatással lehet teljes a gyógyulás. A tünetek kezelésén túl a valódi okok feltárásával. Ehhez kerestem és tanultam egész felnőtt életemben különböző módszereket, de valami mindig hiányzott.

Gyökeresen megváltoztatta az életemet és a spirituális útra terelt második gyermekem születése, aki halmozott fogyatékossággal érkezett. Mély depresszióba estem, kiutat, gyógyulást kerestem. Számos terápiát és önismereti módszert kipróbáltam, melyekben fejlődtem és változtam, de a jó érzés, a megkönnyebbülés nem tartott sokáig, nem vol maradandó. Rájöttem, hogy a megértés szintje nem elég a gyógyuláshoz.

Keresésem és nyitottságom vezetett el Loós Balázshoz, akinél elvégeztem az AnaLog képzést. Miközben jártam hozzá oldásokra is, egyre erősebb bizonyosságot nyertem a módszer eredményességében, és abban, hogy végre megérkeztem, megvan az én kirakóm hiányzó darabkája.

A módszer ma már kiemelt helyet kap az életemben és a munkámban is. Megértettem, hogy nem az én hibám, ha rosszul kommunikálok, ha ugyanazokat a fájdalmas köröket futom, hibás automatizmusok mentén működöm, ha nem tudom meghúzni a határaimat, rendezni a kapcsolataimat, a küldetésemet élni, előre lépni bizonyos életterületeken, de az én felelősségem oldani és kijavítani a háttérben meghúzódó, rejtett, gátló viselkedésmintákat.

Dr Máté Gábor így fogalmaz:
“…nincs értelme hibáztatni a szülőket. Mindenki a tőle telhető legjobbat adja. Mi is azt adtuk. De a tőlünk telhető legjobbat az határozza meg, hogy mennyi a feldolgozott és feldolgozatlan traumánk.”

Ezeknek a traumáknak a szelíd felkutatása és oldása, a hibás viselkedésminták kijavítása pedig a leghatékonyabban AnaLog Módszerrel lehetséges.

Kedves Olvasó!

AnaLog Módszer konzulensként munkámmal abban segítelek, életutammal arra inspirállak, hogy értékeidet kibontva, felismerve és vitorládba fogva könnyedén, bátran, hittel és örömmel haladj saját életed csillámló vizein.

Várlak szeretettel, ha a kihajózáshoz egy olyan kísérőt keresel, mint én vagyok!

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva