Ismerkedj meg az AnaLog Módszer meghökkentően egyszerű, és újszerű működésével. A változás egyszerűbb, mint gondolnád!

Az itt található minikurzusokat, és tréningeket olyan szakemberek tartják, akik mélyebb ismeretekkel rendelkeznek az AnaLog Módszerrel kapcsolatban. Mentorként mások fejlődését is segítik, ezért gyakorlati tapasztalataik vannak nemcsak a módszer alkalmazásában, de oktatásában is.

Az ő segítségükkel, és közreműködésükkel fejlesztünk olyan rövid képzéseket és tréningeket, melyek segítségével bevezethetünk az Analog Módszer működésének, és alkalmazásának a világába.

A Mini tréningek között találsz olyanokat, melyek azok számára vannak meghirdetve, akik csak ismerkednek az AnaLog Módszerrel, és olyanokat is, melyek az AnaLog alapkézést végzetteknek szólnak. Utóbbiakhoz csak a képzés vezetőjének az engedélyével van lehetőséged csatlakozni. Ezzel kapcsolatban további részleteket a Mini tréning leírásánál találsz.

AnaLog Method

Efficient, simple, fast, understandable

The AnaLog Method is designed to process inhibitions, patterns of incorrect behaviour. It enables rapid change. You can test its effects immediately in your daily life. You don't have to believe in anything, just observe how your life changes.

Founder

Welcome to the world of AnaLog!

Mit írjak ide?

Az AnaLog Method Good luck with the change! alkalmazásával megértheted, és megváltoztathatod a viselkedésedet, és ezzel az életedet. Lehet másképp, lehet úgy, hogy neked jó legyen.

Good luck with the change!

Find out more about Balázs
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva