Andi (jogász) tapasztala az AnaLog konzultációról :

Nem tudom hogyan működik, de működik.

Ágival lassan már másfél éve dolgozom együtt az AnaLog módszerrel. Hol sűrűbben, hol pár hónap kihagyással, az elakadásaimtól függően. Szakmai oktatáson keresztül jutottam el hozzá. Szkeptikusan, de nyitottan indultam neki a dolognak. Annyit tudtam csak, hogy bizonyos élethelyzetekben újra és újra ugyanazokat a köröket futom és ugyanúgy reagálok, pedig már régen felismertem, hogy ez így nem jó, és a végkimenetel sem az, amit szeretnék. Mégsem tudtam rajta változtatni, hiába olvastam a témában rengeteget. Hiába próbáltam odafigyelni, az adott szituáció állandóan kifogott rajtam ott és akkor. Aztán utólag próbáltam felgöngyölíteni, hol, mikor és mit kellett volna tennem vagy mondanom, hogy végre megszakadjon az ördögi kör, és nem jöttem rá, miért reagálok ugyanúgy mindig. De hiába is jöttem rá utólag, sajnos ez nem volt elég ahhoz, hogy a következő hasonló élethelyzetben tudjam alkalmazni.

Rá kellett jönnöm, hogy ez egyedül nem megy, és valahol mélyebben kell keresnem a megoldást magamban. Ebben segített Ági és a módszer. Nem tudom hogyan működik, de működik. Minden találkozásunk alkalmával egyre többet értek meg magamból. Abból, hogy miért reagálok úgy ahogy bizonyos szituációkban, és számomra is döbbenet, de egy - egy találkozás után, már zsigerből reagálok másképp az adott szituban, anélkül, hogy gondolkodnom kellene rajta. Továbbra sem értem, viszont annál inkább érzem, hogy ez a módszer nagyon hasznos annak, aki hajlamos túlagyalni, túlgondolni a dolgait vagy épp benne ragadt egy körforgásban, amit szeretne megszakítani, de mégsem tud ennek ellenére sem változtatni.

Ági kellemes hangja és szakértelme gyors eredményekre képes, ezt saját tapasztalatból mondom, ami engem is meglepett 🙂 ez a módszer mindenkinek hasznos lehet, aki meg szeretné kicsit jobban ismerni önmagát, akár vannak elakadásai, akár nincsenek 🙂

Andi (jogász)

2024. March 24.

Ha szeretnéd, oszd meg a barátaiddal:
Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva