Az AnaLog Módszer

Egy célirányos problémamegoldó módszer, az érzelmek feldolgozásához és a gátlások kioldásához.

Az AnaLog Módszer a gátlások feldolgozására, és megszüntetésére lett kidolgozva. Nemcsak az érzelmek oldását, és ezáltal a változást teszi lehetővé a számodra, hanem azt is, hogy megértsd, hogy miben, hogyan, miért, és meddig kell változnod.

"Az AnaLog Method olyan egyedi technika, amely alkalmas az érzelmek, és hibás viselkedésminták feldolgozására."

Ha a módszert gyakorlatban alkalmazod, megváltozol. Képessé válsz arra, hogy a problémáidat, és a konfliktusaidat megoldd. Ez által az életedet úgy alakíthatod, hogy mind te, mind pedig a veled kapcsolatban álló emberek elégedett, boldog, kiteljesedett életet éljenek. Az AnaLog Módszer lehetővé teszi a számodra azt, hogy megváltozz, és az életedet is megváltoztasd, de nem garantálja ugyanezt automatikusan a veled kapcsolatban álló emberek számára. Utóbbiak számára ugyanez a változás lehetőséggé válik, de teljes bizonyossággal csak akkor jön létre, ha a módszert saját maguk is alkalmazzák a gyakorlatban.

Az AnaLog Módszer alkalmazásával másokra semmilyen hatás nem gyakorolható. Az AnaLog Módszer kizárja a szuggesztiók alkalmazását. Gyakorlásával kizárólag te magad válsz képessé arra, hogy saját érzelmeidet, gátlásaidat feldolgozva, hibás viselkedésmintáidat kijavítsd, és ez által megváltozz.

Ezt a cél egyforma hatékonysággal érhető el akkor, ha a módszert önmagadon alkalmazod, és akkor is, ha AnaLog konzultáns segítségét veszed igénybe.

Az AnaLog Módszer nem az egyetlen technika, mely ezt a változást képes elérhetővé tenni. Ugyanezt az eredményt más úton is el lehet érni.

  1. Kliens: az a személy, aki az AnaLog Módszer segítségével az érzelmeit feldolgozza önerőből, vagy külső segítséggel.
  1. Konzultáns: az a személy, aki az AnaLog Módszert ismeri, és alkalmazza a kliens segítésére abból a célból, hogy lehetővé tegye a számára érzelmei, gátlásai feldolgozását.

Hogyan alakult ki az AnaLog Módszer?

"Az AnaLog Módszer kialakulásához az vezetett, hogy a saját problémáimra kerestem megoldást.

Különféle technikákkal ismerkedtem meg, melyeknek a célja általában az érzelmek oldása volt. Azt tapasztaltam, hogy így, vagy úgy, de a hatékonynak mondható módszerek mindegyike transzállapottal dolgozik, és belső képek, vagy emlékek felidézésén keresztül igyekszik elérni a célját, az érzelmek feldolgozását. Sajnos logikus, és érthető magyarázattal még akkor sem tudott egyik sem szolgálni, ha egyébként segített. A legtöbb, amit el tudtam érni az volt, hogy a transzállapot segítségével fény derült arra, hogy egy bizonyos esemény azért volt jelen az életemben, mert gyermekkoromban történt valami, ami azt indokolttá tette. Csakhogy attól, hogy tudom, hogy azért rossz nekem most, mert gyermekkoromban, vagy előző életemben az a bizonyos esemény történt, még nem fog változni a helyzet. Én viszont azt szerettem volna, hogy változzon.

Ezért a saját elképzeléseim, és feltevéseim alapján kezdtem dolgozni, és keresni, hogy milyen érzelmeink vannak, azok hogyan jönnek létre, milyen kapcsolatban állnak egymással, és hogyan irányítják a viselkedésünket. Ennek során fokozatosan megértettem azt, hogy mi a felépítése az emberi elmének, mire való, és hogyan működik, hogyan programozzuk a viselkedésünket az érzelmeink segítségével, hogyan alakulnak ki közben a gátlásaink, majd abból testi tüneteink, és mi a célja ennek az egésznek egyáltalán. Az AnaLog Módszert ezeknek az információknak a birtokában alakítottam lépésről-lépésre, míg elnyerte a végleges formáját, és alkalmassá vált a különféle konfliktusok, problémák, lelki, és testi gátlások és tünetek megoldására."

Loós Balázs
A módszer megalkotója

Founder

Welcome to the world of AnaLog!

Mit írjak ide?

Az AnaLog Method Good luck with the change! alkalmazásával megértheted, és megváltoztathatod a viselkedésedet, és ezzel az életedet. Lehet másképp, lehet úgy, hogy neked jó legyen.

Good luck with the change!

Find out more about Balázs
A módszerről mondták

Mire való az AnaLog Módszer?

Az AnaLog Módszer arra való, hogy a segítségével megoldd a problémáidat és konfliktusaidat, és meggyógyítsd magadat.

A működésének az az alapja, hogy a problémáid, és tüneteid a rossz döntéseid miatt alakultak ki. Valószínűleg te is, mint a legtöbb ember azt hiszed, hogy utólag már nem mindig lehet döntéseken változtatni, de ez nem így van. A hibásakon csak utólag lehet, mert csak utólag tudod meg, hogy hibásak, amikor már baj van.

A döntéseiddel a viselkedésedet alakítod. A rossz döntések egymásra épülnek, és kialakítasz velük egy viselkedés kombinációt, ami a személyiséged. Ennek köszönheted a problémáidat, konfliktusaidat, és tüneteidet, és ezen kell változtatnod ahhoz, hogy az életed megváltozzon. Az igazán nehéz, és kilátástalan helyzetekben érzi az ember azt, hogy rossz neki, de nem tudja mit kell tennie, hogyan kellene viselkednie ahhoz, hogy más, hogy jobb legyen.

Probléma, ha szorongsz, önbizalomhiányod vagy, lámpalázad van, félsz a fogorvostól, nem fogan gyermeked, féltékeny vagy, hülye a főnököd, fejedre nőtt a beosztottad, sanyargat az anyósod, tutyimutyi a férjed, vagy nincs párkapcsolatod, és nem találsz egy normális embert évek óta, fogynál, híznál, leszoknál, rászoknál, fóbiád, allergiád, ekcémád van, stb. Ezerféle problémád lehet, amelyekben egy közös pont van. Neked kell megváltoznod, hogy elmúljanak, de hogyan?

Az AnaLog Módszer erre való.

A működésének az alapja

Az AnaLog Módszer alkalmazásának az alapja két emberi képesség. Az egyik az, hogy a döntéseiddel irányítod az életedet. A másik pedig az, hogy a döntéseidet az érzelmeid motiválják.

Az érzelmeid így végső soron akár a szándékodtól, akaratodtól függetlenül, vagy annak ellenére is vezérlik, irányítják az életedet. Ez különösen akkor szembeötlő, amikor valami nem tetszik, szeretnél rajta változtatni, de minden erőfeszítésed ellenére sem sikerül. Ilyenkor a változáshoz előbb az érzelmeidet kell megváltoztatnod, amit viszont nem tehetsz tetszőlegesen. Az érzelmeid a múltbeli rossz döntéseid, elkövetett hibáid nyomán keletkeztek, és rögzültek azért, hogy később, amikor elérkezik az ideje a segítségükkel a korábban elkövetett hibákat visszakereshesd, és kijavíthasd. A hibás döntéseket így utólag bármikor kijavíthatod, amikor már elég érett vagy rá, és eleget tapasztaltál.

Az AnaLog Módszer segítségével az érzelmeidet nyomjelzőként használva megkeressük, és kijavítjuk a hibákat nagyjából úgy, mintha egy számítógépes programot javítanánk. Ennek eredményeként megváltozol, aminek a következménye az lesz, hogy a problémád feleslegessé válik, és elmúlik, megoldódik.

A módszer működése

Egyszerű, gyors, hatékony, érthető és mérhető módszer.

Egyszerű, mert a problémára koncentrál, és azt oldja meg. Nem analizálunk, nem megmagyarázzuk, hanem megoldjuk a problémádat, hiszen ezt szeretnéd. A problémádat vezérlő érzelemmel megkeressük, a kialakulás forrását, és kijavítjuk a hibát. A célunk elsősorban a megoldás, és csak azt követi a megértés. A részedről semmilyen előképzettséget, felkészülést, különleges képességet nem igényel. Miután a hibát AnaLog Módszerrel kijavítottuk, megváltozik az érzelem, és vele te is. A kérdéses helyzetben ettől kezdve mást érzel, és ezért máshogy viselkedsz, és a továbbiakban a siker érdekében semmi egyebet nem kell tenned.

Gyors, és hatékony azért, mert a konzultáció során feltérképezzük, és megoldjuk a kérdéses érzelmet, és átalakítjuk a mintát. Erre egy találkozó mindig elegendő, és minden találkozó pozitív változást eredményez.

Érthető. Talán a legfontosabb jellemzője a technikának, hogy nincsenek misztikus, érthetetlen, vagy átláthatatlan pontjai. Mérnökként fontos a számomra, hogy értsem, és tudjam, hogy mi miért van. Ez igaz az érzelmekre is. Az AnaLog konzultáció során az érzelmek segítségével feltárjuk az egymásra épülő konfliktusokat. Érthetővé tesszük ezáltal, hogy miért, és hogyan alakultak ki, és lett rossz következményük. A konzultáció során rálátsz a kialakulás folyamatára, megérted az okokat, felismered, és kijavítod a hibát. Átlátod, hogy miben, és hogyan hibáztál eddig, és miért viselkedsz máshogy mostantól. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben a hibát már nem fogod újra elkövetni, tehát a változás végleges.

Mérhető, mivel az AnaLog konzultáció során valós eseményekkel, és valós viselkedésmintákkal dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy a konzultációt követő néhány hétben szembesülve az adott szituációval saját magadon megfigyelheted a változást. Az AnaLog konzultáció során lezajlott, és megfigyelt változást összevetheted a valós élettel. Semmit nem kell elhinned, mert a tapasztalat rövid időn belül megmutatja az eredményességét. Ennek köszönhetően győződhetsz meg arról, hogy képes vagy az életedet jó irányba fordítani. Teljesen mindegy, hogy hiszel benne, vagy nem, mert a tapasztalat bizonyít.

Copyright © 2011 – 2024 | AnaLog Módszer - Loós Balázs - Minden jog fenntartva
crosspointer-up